Görüş Bildir
Haberler
2013 En Güzel Sözler

2013 En Güzel Sözler

Philodoks Net
24.03.2014 - 23:15 Son Güncelleme: 24.03.2014 - 23:35

2013 En Güzel Sözler

Güzel sözler ile ilgili yazımızı sizlerle paylaşmak için sabırsızlayınıyoruz. Yine ve yeniden Facebook, Twitter ve Vkontakte'nin en çok konuşulan güzel komik sözleri sizler için bir araya getirdik. Durumunuzu güncellemek istiyorsunuz, ancak yeni birşey bulamıyorsanız Facebook sözleri imdadınıza yetişecektir. Ayrıca Twitter mesajları olarakta kullanabileceğiniz bu kısa güzel sözler sizlerin Re-Tweet sayınızı da arttıracak, daha fazla takipçi kazandıracaktır. Hatta ve hatta moralinizin yerine gelmesi için bile yeterlidir. Genellikle duyulmamış sözler ile bir kategori oluşturmaya çalışıyoruz. Korkunç sözleri pek kategorimize almıyoruz. Bizim için olması gereken kriterlerin en başlarında güzel sözler olması, enteresan olması, zekice tasarlanmış olması, düşündürücü olması, garip olması ve kısa olması gelmektedir. Buna uyan güzel sözler sitemizde yer almaktadır. Siz de yayınlanmasını istediğiniz güzel sözleri bize mail olarak gönderebilirsiniz. En güzel sözler ile sizleri başbaşa bırakmadan önce hatırlatmak istiyoruz ki Philodox olarak sizlere seçtiğimiz bu komik, özgün ve güzel sözler tamamen kaynak göstermeniz şartıyla istediğiniz yerde kullanabilirsiniz. Tüm okuyucularımıza bu harika en güzel sözler ile iyi eğlenceler diliyoruz…

Anne ben gene kimseciklere aşık olamıyorum, bu bahtsızlık genetikmi? diye sordum, cevap olarak “O senin kendi bireysel mallığın bizi bulaştırma” dedi, hemen pustum.

Anneanne, sen evlenirken dedemden hiç elektrik felan aldın mı? Babannem; Yook çocuğum bizim dönemlerde sadece gaz lambası vardı..

Bak elin “çocukları 1.nci oluyor” diye söylenen anama, Bak “Başka analar neler doğuruyor, sende maalesef iş yok dedim” hemen ardında bir terlik yedim..

Cennet anaların ayakları altındadır..! Demek ki anam“Şuracıkta seni ayağımın altına alıp, ezerim!” derken hep benim iyiliğimi düşünüyormuş.

12 yaşlarındaki yeğen facebook durumuna “Ben halen bıraktığın yerdeyim” diye yazmış. Hemen ablamı aradım, “nerede bıraktın bu çocuğu abla?” diye kızdım, bağırdım. Ağladık)

Aşkım olduğunda, ansızın artan kısmetlerim için çok garip küfürlerim var. Ben yalnızlıktan geberirken nerdeydiniz? Laaann!

Dışarı çıkış zili çalınca koşa koşa hoplaya hoplaya çıkan! İçeri zili çalınca da duymamazlıktan gelen öğrenciler idik biz!

Baba, evrenin en iyi ve en güzel evladına, yavrusuna sahip olmak nasıl bir his? diye sordum, babam ise +Ben nerden bileyim, git büyül annene sor.. dedi, Haykırdım…

Justin Bieber şahsının sevgilisi Selana Gomez için Disneyland’i kapattırmış, e zaten gece kulübü falan kapatamaz tabi yaşı tutmuyo ergenin. Aslında hadi neyse….

Bugün saçlarını hiç korkmadan ütüleyen kız yarın çamaşır makinasında yıkanır. Ahada buraya yazıyorum

Elalemin oğlu uzayda yaşamı felan buluyo, bizimkiler de sigaranın külünü hiç düşürmeden sonuna kadar içmenin peşinde.

Otobüste iken arkaya doğru yürüyelim diye seslenen şöföre “yürümek istese idik otobüse binmezdik gardaş” diyen genci tebrik ediyor, önünde saygıyla eğiliyorum.

Bazı yurdum insanını ALLAH’a havale etmek yerine aslında; Ağzını burnunu dağıtıp “HAVALE” geçirmesini istiyorum! Haksız mıyım ya…

Yavuklusuna taksitle hediye alıp taksiti bitiremeden ayrılan adamın dramını film yapsam milyonları ağlatırım diye düşünüyorum.

Fırıncı sıcak diye ekmeği eliyle hopalata zıplata getirince utanmıyor musun “milletin ekmeği ile oynamaya” deyip kaçtım. Pişmanım…

Alo yavrum nerdesin? +Otobüsteyim ana eve geliyorum. -Çıktın mı okuldan? +Yok ana otobüsü bir güzel okula soktum içinde bekliyorum.

Bazen evi arabayı felan satıp şöyle bi sahile kenarına gidip yerleşeyim diyorum, tabi öncelikle bunun için önce ev ve araba almam gerek.

Anama bugün işe gitmicem dedim, ütü yaptık, bulaşık yıkadık, şimdide Dest-i İzdivaç izleyip fasulye ayıklıyoruz, Not: Pişmanım!

Kız arkadaşımı o kadar seviyorum ki eskimesin diye eşin dostun kız arkadaşlarını kullanıyorum.. Adimiyim neyim..

Eğer bir kızcağızın profil fotoğrafları belden yukarı ise kısa boylu, omuzdan yukarı ise şişman, sadece gözleri görünüyorsa kaçın!

Araba ile giderken ex aşkımı gördüm yine yol verdim. Mutluyum..

Hap yazma yutamıyorum, şuruptan miğdem bulanıyor, iğneden de korkuyorum.. diyen ergen varlığa “Muska mı yazayım?” diye soran doktora saygı ve sevgiler.

Türk kızına “beyin nedir?” diye sormuşlar, o da “beyim evimin direğidir” demiş. Ne de olsa, bey evin beyni…

Sevgilin mesaja 10 veya 15 dakika sonra biraz geç cevap veriyorsa ve sen bekleyen taraf isen küfür etmeye %100 hakkın vardır.

Fare üzerinde deney yapmışlar; Viski, votka vermişler hepsinde oynamış zıplamış. Rakı vermişler elini masaya vurmuş “o kedi buraya gelecek ulen” demiş.

Otobüsteyken ayağa kalktığım zamanlarda yanımdaki şahsın “incek misiniz?” sorusuna “yooooo donumu düzelticem” deyip tekrar yerime oturmak istiyorum.

Hani bazen dilimizin ucuna kadar gelipte maalesef söyleyemediklerimiz var ya; Allah o cümlelerin yolunu açık ve bahtiyar etsin!

Flört ettiğim kız “ilişkimizin adını artık! koyalım mı?” deyince “Hasan olsun bari” dedim; “dedemin adı ne de olsa”.. kız kızıp gitti. aslında güzeldi oysa..

Derste “Hep aynı parmakları görüyorum” diyen hocama; Değişiklik olsun diye, orta parmağımı kaldırdım. Dersten attı, mağdurum! Hakkımı istiyorum.

Kızlar kendisi ile ilgilenmeyen erkeklere daha çok ilgi duyuyor diye, 5 yıldır hoşlandığım kıza selam bile veremiyorum. Eminim artık mesajı almıştır.

Ağladığımı gördüğü halde bana gelip; Ağlıyor musun? diye soran tek hücreli mala; Yooo, ben gözümden işiyom, bir bardak ister misin? diyesim var.

Bankamatikten para çekince sayan vatandaş; para eksik çıksa ne yapacaksın çok merak ediyorum. Aldın git işte yahu..

Sivrisinekleri hiç anlayamıyorum. Direk gel, sok ve git. Kulağıma gelip de “Nasıl soktum ama, hahahah” diye vızıldamana ne gerek var?

Kasımda aşk başka değildir. Kasımda aşk yoktur. Okul vardır, sınavlar vardır, stres vardır, vizeler vardır, soğuk vardır.

Erkek kısmına susuzluktan öldüm bir bardak su ver desen kalkmaz, halısaha maçı var de kıta değiştirir, ardına bile bakmaz.

Beni çekemeyenlere tavsiyelerim; Halay, mekik, fön, yada kafa çeksinler! Baktılar olmuyor o da olmuyor; Sabır çeksinler!

Eski zamanlarda trip atan kız da hiç çekilmezmiş ha. Sen günlerce mektup bekle, cevap “peki.” olsun. İnsan katil olur valla. Hemen sefere bile çıkılabilir…

Annemin damatları için yorumu şöyledir: “Bütün öküzler de bizi buluyor” nasıl ot yetiştirdiysem artık!

Tv’de heyecanlı bişey olduğu zaman “nefesler tutuldu” deniyor. Kim bu nefesinı tutan beyinsizler anlamıyorum. Gidin biraz hava alın ya…

Bir kadının fotoğrafını çektiğin an ile “dur bir bakayım nasıl çıkmışım” demesi arasında geçen süreye ışık hızı denir. Bunu sınavlarda cevap olarak vermeyin!

Merdivenlerden düştüğümü gören ve buna rağmen “düştün mü?” diye soran 100 gram beyinli mal. Yok yaw, düşmedim. Benim iniş tarzım böyle..

Her türlü teknolojik ürünün çakmasını spotunu yapana “ÇİN”, her türlü yiyeceğin ve giyeceğin çakmasını yapana “BİM” denir.

Ne çok gezen bilir, ne de çok okuyan.. Her şeyi “Anneler” bilir ne gezer nede okur.. İtirazı olan!? Biliyorum şuan sisteminiz yandı…

Kıza; “Seninle ciddi düşünüyorum.” dedim, “İspatla ozaman” dedi. Takım elbise giyip oturdum karşısına, ülke sorunlarını konuşuyoruz. Noluyo lan..

Baba ben arkadaşlara ders çalışmaya gidiyorum. +Kızım, yıllar önce ananda bana ders çalışmaya gelmişti. Otur oturduğun yerde!

Kırk yaşındaki heriflerin lise üniforması giyip kolej öğrencisi rolü oynadığı dizilere lütfen artık bir son gelsin. Arkadaş liseden emekli olacaklar..

Kadın kamyon şöförü duvar yazıları şöyle olabilirdi: “Torpidomda aseton yoksa da güzelim, ben ojemi mazotla da silerim”

Fön çektirdikten az sonra yağmura yakalanan kadın kadar tehlikeli ve yırtıcı çok az şey var bu evrende. Yanaşmayın, Kaçın derim.

Millete bak yaaa, adamlar ruh ikizini buluyo, ben 15 dakikadır çorabımın diğer tekini bulamadım. Nerede yanlış yapom acaba. şaşıyorum…

Bu inanılmaz güzel sözler ile iyi vakit geçirdiğinizi Philodox.Net olarak umuyoruz. Sitemiz içersinde buna benzer bir sürü enteresan makaleyi okuyabileceğinizi de hatırlatmak isteriz. Eğer sizler de günümüzün en beğenilen en yeni güzel sözlerini çevrenizdekilerle paylaşmak isterseniz, hemen alttaki sosyal medya butonları ile bunu kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. Eğer aklınıza ilginç ve garip sözler gelirse, bunları da yine alt tarafta bulunan yorum bölümünden diğer kullanıcılarla paylaşabilirsiniz. Yorum yazmak için sadece yeni fikirlerinizin olması önemli değil, bu güzel sözler ile ilgili yazı hakkında da neler düşündüğünüzü yine yorum olarak iletebilirsiniz. Bir sonraki enteresan yazımızda buluşuncaya dek, Hoşçakalın!

Kaynak: http://philodox.net/2013-en-guzel-soz...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Esat Özel

Anlamlı aşk ve güzel sözler için http://www.kisasoz.com/