Görüş Bildir
Haberler
1 Şubat 2014 Cumartesi Günlük Burç Yorumları

1 Şubat 2014 Cumartesi Günlük Burç Yorumları

adem kara
01.02.2014 - 10:21
İçeriğin Devamı Aşağıda

1 Şubat 2014 Cumartesi Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu - (21 Mart - 20 Nisan)

Hadi bakalım bugün eğlence zamanı. Canınızı sıkan şeylerden uzak durup,hayatınızı yaşayacaksınız. Bugün başkaları ile ilişkileriniz size mutlulukverecek.Bu mutluluk ile birkaç gün boyunca yetecek kadar iyigelecek.Akşama doğru yorgunhissedeceksiniz.

Boğa Burcu - (21 Nisan - 21 Mayıs)

Can sıkıntısı had safhada. Çünkü evdehuzursuzluk var.Ama bu biraz da sizin yüzünüzden.Yine boğalığınız tuttu ve etrafınızı sıkıntıya soktunuz. Onlar da size misilleme yapıyorlar.İyi bir işe imza atacaksınız ve bu iyi iş sizi biraz olsun kendinize getirecek.Ama kesin çözüm değil, değişmeniz lazım.

İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)

Mutlu olmak sizin hakkınız.Ve zaten bu kadar eğlenceli bir hayat içinde mutsuz olmak saçma olurdu. Ama bazen o kadar çok eğlenceye dalıyorsunuz ki, işler karışıyor.Biraz daha dikkat edin.Ve işlerinizi daha fazla ihmal etmeyin. Kolunuz ile ilgili bir ağrı duyabilirsiniz.

Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz)

Eviniz ile uğraşacağınız bir gün. Misafirleriniz olabilir ve siz de gidebilirsiniz. Çokhareketli bir gün olacağı için akşama yorgun düşeceksiniz.Yengeçler bugün mide ağrısı da çekebilirler.Ama bu kafanızın bazı şeylere takılmış olmasından ileri gelecek.

Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)

Hasta bakacağınız bir gün. Aniden rahatsızlanan bir yakınınıza bakacak ve üzüleceksiniz.Canınızı sıkacak olaylar var ama bu hastalıktan sonra başka olaylara hiç bakmayacaksınız.Güzel bir iş teklifi alabilir ve bu iş teklifi sizin için her şeye değecek.

Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül)

Canınız sıkılmıyor sadece kafanıza takıyorsunuz. Bu sizin takıntılı kişiliğinizden geliyor.Bugün arkadaş toplantılarına katılabilirsiniz ama pek mutlu olmayacaksınız. Çünkü görmek istemediğiniz birileri canınızı sıkabilir.Gözünüz sizi zorlayacak bugün.

Terazi Burcu - (24 Eylül - 23 Ekim)

Ev değişikliği sizin için bugünlerde çok ön planda.Evinizi  ve hayatınızdaki pek çok şeyi bir anda değiştirmek istiyorsunuz. Bu kadar çok değişiklik, heyet dengelerinizide bozacağa benziyor.Terazileri mutluluk bekliyor ama, biraz daha beklemeleri gerekecek.

Akrep Burcu - (24 Ekim - 23 Kasım)

Kafanızda ateş var gibi. Çevrenizdeki her şeye üzülüyor ve sıkılıyorsunuz. Unutmayın, bu kadar sıkılmak akrep burcunu gergin yapıyor. Hastalıktan bir türlü kurtulamadınız. Peki, neden olduğunu biliyor musunuz? Sebebi çok basit, kendinize çok iyi bakmıyorsunuz.

Yay Burcu - (24 Kasım - 22 Aralık)

Yay Burçları canlarını hiç sıkmayacaklar bugün. Güzel bir gün geçireceğe benziyorsunuz. Özgürlüklere koşmak, ne güzel şey öyle değil mi ? Ama insanlar her an, her istediklerinde özgür olamıyorlar ne yazık ki.Siz de biraz daha dikkatli yaşamayaçalışsanız ne güzel olacak.

Oğlak Burcu - (23 Aralık - 20 Ocak)

Bugün çalışmaktan yorulmuş bir haldesiniz. O yüzden bir nevi tatil yapmaya eğilimlisiniz. Ama sizin işlerden kurtulmanız pek mümkün görünmüyor.Canınız istediği zaman bile işlerden kopamıyorsunuz.O zaman ne yapmalıyım diye düşüneceksiniz.Ama yine iş başındasınız.

Kova Burcu - (21 Ocak - 19 Şubat)

İnsanlara laf yetiştirmekten başka bir planınız yok mu ?Bugünlerde çok fazla konuşuyor ve kalp kırıyorsunuz dikkat edin.Bu arada gözünüz ile ilgili bir sıkıntı yaşamanızmümkün. Kovalar bugün yine çeşitli toplantılara katılacaklar ama  burada soğukduruşlarına rağmen, karizmatik olmayı başaracaklar.

Balık Burcu - (20 Şubat - 20 Mart)

Balıklar yavaş yavaş kendilerine geliyorlar.Ama onlar kendilerine gelene kadar zaman geçti ve yine hafta sonu geldi. Tembelliği çok seven balıkların tam da istedikleri şey bu galiba.Ama bugün sizi bu tembellikten kurtaracak bir gezi ya da eğlence teklifi gelebilir.

Kaynak: http://www.kadinhaberleri.com/astrolo...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0