Görüş Bildir
Haberler
'Trabzon Kimliğime Kavuşmak İçin Destek Olacak Bir Kulüp'

'Trabzon Kimliğime Kavuşmak İçin Destek Olacak Bir Kulüp'

Batuhan
17.11.2015 - 11:45

Trabzonspor'un Alman futbolcusu Marin, 'Trabzonspor, tekrar kendi kimliğime kavuşmam ve formuma ulaşmam konusunda bana çok büyük desteği olacağına inandığım bir kulüp' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Trabzonspor'un Bosna Hersek asıllı Alman futbolcusu Marko Marin, bordo-mavili kulübün tekrar kendi kimliğine kavuşması ve formuna ulaşması konusunda çok büyük desteği olacağına inandığını söyledi.

Bordo-mavililerin İngiltere'nin Chealse Kulübü'nden 4 milyon avro satın alma opsiyonuyla sezon başında kiraladığı Marin, Trabzonspor Dergisi'ndeki röportajında, daha önce İngiltere, İspanya, İtalya ve Alman liglerinde forma giymesinin kendisine önemli tecrübe sağladığını belirtti.

'Kimliğime kavuşmak için destek olacak bir kulüp'

'Trabzonspor'un çok büyük bir kulüp olduğunu buraya gelmeden önce biliyordum' diyen Marin, şu ifadeleri kullandı:

'Buraya geldikten sonra beklediğimden daha büyük bir kulüp gördüm ve görmeye devam ediyorum. Ligin başında çok iyi bir atmosfer vardı. Lige iyi başlamıştık. Takımın kalibresi belli. Her zaman zirveyi hedefliyor. Kişisel kariyerim açısından da burada olmak önemli. Geçen sene düzenli oynama fırsatı bulamadım. Tekrar kendi kimliğime kavuşmam ve kendi formuma ulaşmam konusunda bana çok büyük desteği olacağına inandığım bir kulüp. Buraya gelmenin benim için çok önemli bir transfer hamlesi olduğuna inanıyorum.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

'Bundan sonra hakem hatalarının yapılmamasını temenni ediyorum'

Marko Marin, hakem hatalarının her yerde olduğunu vurgulayarak, 'Hakemlerin bu hataları art niyetli yaptığını düşünmüyorum ancak hatalar 3 kez, 4 kez ve sürekli bizim aleyhimize yapılınca o zaman insan güvenini kaybediyor, 'acaba mı?' diye düşünmeye başlıyor. Umut ediyorum ki o limitin sonuna kadar gelmişizdir. Bundan sonra aleyhimize hatalar yapılmamasını temenni ediyorum' şeklinde görüşlerini aktardı.

Takımda kalıp kalmayacağı konusunun şu anda net olmadığını anlatan Marin, 'Burada kalıp kalmayacağımla ilgili şu an net bir şey söyleyemem. Trabzonspor'un önünde bir opsiyon var. Sezon sonunda bu durum netleşecek' ifadelerini kullandı.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0