Görüş Bildir
Haberler
"Şampiyonlar Ligi'ni Bu Sene Kazanabiliriz"

"Şampiyonlar Ligi'ni Bu Sene Kazanabiliriz"

Fatih
29.09.2014 - 21:09

"Şampiyonlar Ligi'ni Bu Sene Kazanabiliriz"

Belçikalı yıldız, çok iyi bir kadro oluşturduklarını ve bu sene sonunda Şampiyonlar Ligi'nde mutlu sona ulaşacaklarına inanıyor.

Chelsea 'nin Belçikalı yıldızı Eden Hazard , tüm kulvarlar için yeterli kadroları olduğunu ve Şampiyonlar Ligi'nde zafere uzanacaklarını iddia etti.

Haziran 2012'de Stamford Bridge'ye transfer olan Belçikalı, yeni kulübüne gelişinden sadece 1 ay sonra Bayern Münih'i devirerek Devler Ligi kupasının sahibi olmuştu.

Bu yaz Diego Costa, Filipe Luis, Cesc Fabregas ve Loic Remy gibi ünlü isimlerin Londra ekibine transferiyle güçlerine güç kattıklarını ifade eden genç yıldız, Berlin'de Mayıs ayında oynanacak finalde tekrar mutlu sona ulaşacaklarına inanıyor.

Devler Ligi şanslarını değerlendiren Hazard, kulübün resmi sitesine verdiği demeçte, 'Chelsea'ye geldiğimden günden beri Şampiyonlar Ligi'ni kazanma arzumu herkes biliyor. Elimizden gelenin en iyisini yaparak bunu başarabileceğimizi biliyorum.' dedi.

Arkadaşlarına güvenen Belçikalı yıldız, 'Bu takımla neden olmasın? Real Madrid ve Bayern Münih bu sene kadrolarını oldukça güçlendirdiler. Evet bunların dışında birçok sağlam takım var. Öncelikle gruplardan çıkmaya bakacağız. Şimdilik ilk hedefimiz bu. Elbette insan o anı hep hayal ediyor. Her sene aynı umutla başlıyoruz. Umarım bu sene hasret sona erecek.' şeklinde konuştu.

Salı günü G Grubu'ndaki ikinci maçına çıkacak olan Chelsea, Sporting Lizbon ile karşı karşıya gelecek. İlk hafta mücadelelerinde Schalke ile 1-1 berabere kalmışlardı.

Goal.com

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/234/%C5%9...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0