Görüş Bildir
Haberler
'NASA, Apple, Facebook, Twitter Her Yere Sızdılar; Siber Saldırı Yapabilirler'

etiket 'NASA, Apple, Facebook, Twitter Her Yere Sızdılar; Siber Saldırı Yapabilirler'

Deniz Gök
06.08.2016 - 11:40 Son Güncelleme: 06.08.2016 - 13:01

Bir dönem Gülen cemaatinin önde gelen isimlerinden olan Nurettin Veren, 5 ay önce MİT'e 200 imamın ismini vererek darbe olacağı uyarısında bulunduğunu ancak kendisinin dikkate alınmadığını söyledi. Zamanında Gülen'le beraber FEM Dershanesi Genel Müdürü'nü falakaya yatırdıklarını da anlatan Veren, örgütün birçok teknoloji şirketinin yanı sıra NASA'ya bile adamlarını soktuğunu, Türkiye'ye yönelik ciddi bir siber saldırı yapabilecek güce sahip olduklarını belirtti.

Nurettin Veren, cemaatin bir sonraki hamlesinin bankaları, devlet kurumlarını ve iletişimi hedef alan kapsamlı bir siber saldırı olacağını öne sürdü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dün akşam CNN Türk'te yayınlanan Türkiye'nin Gündemi programına, Fethullah Gülen'in bir dönem sağ kolu olarak bilinen Yeni Akit yazarı Nurettin Veren konuk oldu.

Örgütü kuran isimlerden olan ve 2005'te örgütten ayrılan Veren, 5 ay önce MİT'e 200 imamın ismini verdiğini, darbe olacağı uyarısında bulunduğunu söyledi. Veren, Turgut Özal, Süleyman Demirel, Tansu Çiller ve Bülent Ecevit'in kendilerine nasıl yardımlar yaptığını, önlerini nasıl açtığını tek tek örnekler ile anlattı.

"MİT'e bilgi verdim"

"MİT'e bilgi verdim"

Veren, MİT'e bilgi aktardığını söyleyerek, 'Ben 5 ay önce MİT yetkililerine 200 imamın ve örgütün çekirdek kadrosunun isimlerini tek tek verdim. Bunların darbe hazırlığında olduklarını da söyledim. Hatta darbe gecesi Akıncı Üssü'nde olan ve yakalanmasına rağmen 20 dakikada serbest bırakılan Sakarya İlahiyat Fakültesi öğretim üyesi Adil Öksüz'ü ve onun üstünde yer alan ismi de verdim. Öksüz, darbe emirlerini Pensilvanya'dan darbe girişiminden iki gün önce getirdi' dedi.

"Bu işin ciddiyetini kavrayan tek kişi Erdoğan"

"Bu işin ciddiyetini kavrayan tek kişi Erdoğan"
İçeriğin Devamı Aşağıda

Veren sözlerini şöyle sürdürdü:

'MİT bu anlattıklarımdan sonra ne yaptı bilmiyorum. 2014 yılında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştüm. Her şeyi anlattım. Bana göre bu işin ciddiyetini kavrayan tek kişi o. Emniyet ve savcılar bu konuda hiçbir şey yapmadı. 55 saatlik kayıt yaptım, yazıyı belgeleri, dokümanları, isimleri emniyete de verdim. Bir gün beni aradılar ve davet ettiler. 'Bir resmi onaylamanız gerekiyor. Gelemiyorsanız resmi size gönderelim' dediler. Gönderdiler. Gönderdikleri resim Fetullah Gülen'in. Üstelik yeni resimlerinden biri. 'Bu Gülen mi?' diye soruyorlar. Böyle iş yapılır mı? Dalga mı geçiliyor.'

Cemaat ile birlikte çalışan AKP'liler

AKP’li eski Bakanlar Cemil Çiçek, Abdülkadir Aksu, Bülent Arınç ve Vecdi Gönül’ün Cemaat’e çalıştığını ifade eden Nurettin Veren, “2008-2009 döneminde gidip bunlarla yüz yüze konuştum ama ben dinlemediler” dedi.

'Deşifre olan imamın yerine hemen biri geliyor'

'Şu anda cemaatin süzgecinden geçerek oralara (TSK) gelmiş yüzde 85 oranında asker var' diyen Nurettin Veren, 'Ben bunu 2005'te dile getirdim. Buralara eleman devşiren imamlar var. Bunlar deşifre olunca hemen başka imamlar geliyor ve o boşluk böyle doluyor' diye konuştu.

"NASA'ya bile adam soktular"

"NASA'ya bile adam soktular"

Twitter, Facebook, Apple'a örgüt mensuplarının yerleştirildiğini söyleyen Veren, 'Onlar da pek çok ismi daha sonradan işe aldılar. Bu insanlar örgütün yurt dışındaki önemli kolejlerinde yetişti' dedi.

Veren sözlerini şöyle sürdürdü: 

'NASA'ya bile cemaat adam soktu. Malezya'daki kolejden yetişen 5 kişi 1993'te dünya bilgisayar şampiyonasına katıldı ve birinci oldular. Bu isimler daha sonra NASA'ya girdi.'

"Kapsamlı bir siber saldırı olacak"

"Kapsamlı bir siber saldırı olacak"
İçeriğin Devamı Aşağıda

'Cemaat dünyada benzeri pek çok yapıya böyle sızdı. Yani Türkiye'ye ciddi bir siber saldırı yapabilecek güce sahip ve şimdiden uyarıyorum. Cemaatin bir sonraki saldırısı bankaları, devlet kurumlarını, iletişimi hedef alan oldukça kapsamlı bir siber saldırı olacak.'

"FEM'in müdürünü falakaya yatırdık"

"FEM'in müdürünü falakaya yatırdık"

FEM dershaneleri hakkında bilgi veren Nurettin Veren, 'Fethullah Gülen çocukları döverdi, kızdığı isimleri falakaya yatırırdı. Bir gün FEM Dershaneleri Genel Müdürü geç kaldı. Gülen kızdı ve ayaklarını bağlattı. Ben de oradaydım. Ayaklarına bir sopa geçirdiler. Ben de bir ucundan tuttum. Gülen elindeki sopayla 7-8 kere vurdu. Bir tane de koluna vurdu. Hatta kolu çatladı' dedi.

"Gülen birilerinin beynini yıkarken birileri de onun beynini yıkıyor"

"Gülen birilerinin beynini yıkarken birileri de onun beynini yıkıyor"

Gülen'in ilaç aldığını ve bu ilacın bir tanesinin vücuttan atılmasının 3 ayı bulduğunu ifade eden Veren, çok tehlikeli bir ilaç olduğunu belirterek 'Aslında Gülen birilerinin beynini yıkarken birileri de (doktorları) Gülen'in beynini yıkıyor' ifadelerini kullandı. 

CNN Türk

İçeriğin Devamı Aşağıda

Onedio Gündem'i Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
434
228
104
63
9
8
7