Görüş Bildir
Haberler
"Gereksiz Şekilde Şampiyonluğu Kaybettik"

"Gereksiz Şekilde Şampiyonluğu Kaybettik"

Batuhan
13.05.2014 - 14:44

"Gereksiz Şekilde Şampiyonluğu Kaybettik"

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, GS TV'ye önemli açıklamalarda bulundu.

İşte Ünal Aysal'ın açıklamaları;

Şampiyonlar Ligi'ne direkt gitme olayında gerçekleştirmiş olacağız. Bu cumartesiyi heyecanla bekliyoruz hepimiz. Her maçın neticesi çok önemli, bütün kulüpler başarıya endekslidir. Burada mevsim biterken Trabzonspor gibi çok büyük kulüple ilişkilerimizi daha fazla kuvvetlendirdik. Takımımızla gittik ve destek olduk benim için de iyi oldu ve genç oyuncualr içinde motivasyon kaynağı oldu.

Kayseri Erciyesspor maçından beklentileri!

Tek beklentim var başarı. Başarı bizi tatmin eder, her yarışma neticeye dönük beklenti var. Bu maçtan başarılı bir şekilde anlımızın akıyla çıkacağız. Ancak izlediğim Galtasaray bu sorunu göğüsleyebilecek güç, oyun sistemi ve iradeye sahip. Hocamızın kurgulaması da gayet iyi durumda...

9 sene sonra kazanılan Türkiye Kupası!

Zaman uzayınca bu bir şeyin ilki gibi.. Geçen sene basketbolda aldığımız şampiyonluk. 25-30 sene aradan sonra... Geçen sene bizim için önemli bir başarıydı. Bu sene kızlarımızın Avrupa ve Türkiye'de aldıkları kupalar bizim için başarı simgesiydi. Basketbolda engelli kardeşlerimizin yurtiçi ve yurtdışı bu başarılar hep Mayıs ayına denk geldi. Sıra erkek basketbol takımında, Beşiktaş ile iyi bir mücadele yapacağız.

Sürpriz olmadı. Özellikle futbolda bir tereddüt oldu. Lig şampiyonluğunu gereksiz bir şekilde elimizden kaçırdık. Rakip kırılabilirdi ama biz kırıldık sporda böyle şeyler olabiliyor. Bunun dışında bütün branşlarda biz daha üstündük. A Takımı 9 yıl sonra Türkiye Kupası'nı aldı. Basketbol'da sadece erkek takım kaldı. Onlarda kazanırsa Haziran'a kalmış olacak ama napalım, mayıs ayını yeteri kadar doldurduk.' diyerek sözlerini tamamladı.

Milliyet

Kaynak: http://www.milliyet.com.tr/-gereksiz-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0