Görüş Bildir
Haberler
'Açılım Konusu Biterse Elimizi Değil Gövdemizi Taşın Altına Koyarız'

'Açılım Konusu Biterse Elimizi Değil Gövdemizi Taşın Altına Koyarız'

Deniz Gök
30.07.2015 - 21:37 Son Güncelleme: 30.07.2015 - 22:00
İçeriğin Devamı Aşağıda

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, AKP ile koalisyon konusunda, açılım konusunun tamamen bitmesi ve diğer şartlarının yerine getirilmesi durumunda, 'Elimizi değil, gövdemizi taşın altına koyarız' dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Yozgat’ta partisinin il istişare toplantısı’nda konuştu. Toplantının basına kapalı olan bölümünde kürsüye çıkan MHP genel başkanı Devlet Bahçeli, partisinin AK Parti ile koalisyon kurma ihtimaline değindi. Bahçeli, açılım konusunun tamamen bitmesi ve diğer şartlarının yerine getirilmesi durumunda 'Elimizi değil, gövdemizi taşın altına koyarız' dedi.

Toplantıya Bahçeli’nin yanı sıra MHP Genel Başkan Yardımcıları Semih Yalçın, Atilla Kaya, Emin Haluk Ayhan, Sadir Durmaz, Celal Adan, Şefkat Çetin ve Oktay Öztürk’de katıldı. 

'HDP özentili CHP'liler'

Bahçeli, Yozgat'tan önceki durağı olan Tokat'ta açıklamalarda bulunmuş, HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın dokunulmazlıkla ilgili sözleri için 'Hiç kimse kalkıp kahramanlık yapmasın. Günü geldiğinde, dokunulmazlık Meclis'e geldiğinde MHP ne yapacağını bilir' demişti.

Dün Meclis'teki olağanüstü toplantıda CHP'nin tutumunu da eleştiren Bahçeli, 'Cumhuriyet Halk Partisi, HDP özentili milletvekillerinden kurtulmalıdır' ifadelerini kullanmıştı.

DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0