Görüş Bildir
Haberler
'Bahçeli Ameliyat Oldu' İddiasına MHP'den Yalanlama

'Bahçeli Ameliyat Oldu' İddiasına MHP'den Yalanlama

Deniz Gök
15.01.2016 - 18:33 Son Güncelleme: 15.01.2016 - 20:27

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin kalp ameliyatı olduğuna dair haberler Ankara kulislerini hareketlendirdi. Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın konuyla ilgili yazılı bir açıklama yaparak Bahçeli'nin kalp ameliyatı değil anjiyo olduğunu söyledi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Doğan Haber Ajansı'nın öne sürdüğü haberde, Bahçeli'nin Kocaeli'nde özel bir hastanede ameliyat olduğu ve durumunun iyi olduğu iddia edildi. Haberler üzerine açıklama yapan parti kaynakları, olayı yalanlayarak 'uydurma' olarak niteledi.

Haber ilk olarak Doğan Haber Ajansı tarafından duyuruldu

Cihan Haber Ajansı'nın telefonla ulaştığı MHP genel başkan yardımcılarından birisi ise olayı kendisinin de TV'lerde altyazı olarak gördüğünü ve araştırdığını söyledi.

"Özel bir klinikte kontrol anjiyosu yapıldı"

"Özel bir klinikte kontrol anjiyosu yapıldı"
İçeriğin Devamı Aşağıda

MHP Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, yazılı bir açıklama yaparak Bahçeli'nin kalp ameliyatı olduğu yönündeki haberlerin gerçekle bağının olmadığını belirtti. 

Yalçın açıklamasında şu ifadelere yer verdi: 'Genel Başkanımız sayın Devlet Bahçeli, rutin sağlık kontrolleri çerçevesinde özel bir klinikte kontrol anjiyosu yaptırmıştır. Daha önceden planlanan bu tedavi süreci başarıyla tamamlanmıştır. Sayın Genel Başkanımızın sağlık durumu iyi olup, istirahat halindedir. Medyada yer alan spekülasyona dayalı haberlerin gerçekle bağı olmayıp, bu tip haberlerin dikkate alınmaması önemle rica olunur.'

Ajanslar

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın