Görüş Bildir
Haberler
Zico'dan F.Bahçe'ye Mesaj

Zico'dan F.Bahçe'ye Mesaj

Fatih
27.06.2014 - 22:33

Zico'dan F.Bahçe'ye Mesaj

Fenerbahçe’nin eski teknik direktörü Arthur Zico, sarı-lacivertli takım ve Dünya Kupası hakkında açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe’nin eski teknik direktörü Arthur Zico, TRT Spor'a özel açıklamalarda bulundu.Zico oynanan dünya kupasından Fenerbahçe’ye kadar birçok konuda değerlendirmeler yaptı.

%85 BREZİLYA’YI ŞANSLI GÖRÜYORUM

Zico ilk olarak 2002’de ki kupa şampiyonluğunu ve bu yıl Brezilya’nın şampiyonluk şansını değerlendirdi. ‘ 2002’deki milli takımımız Rivaldolu, Ronaldolu, Ronaldinholu son dünya kupasını kazandığımız dönem güçlü bir takıma sahiptik. Şimdi benim %85 olarak görüyorum Brezilya’nın şampiyon olma şansını. yine çok önemli oyunculara sahibiz turnuva ilerledikçe bence gerçek gücünü milli takımın görmeye başlayacağız.’ dedi.

NEYMAR DÜNYANIN SAYILI YILDIZLARINDAN

Deneyimli teknik adam Neymar içinse ; Hem milli takım hemde oynadığı kulüp için giderek performansını artırıyor, yeteneklerinide artırıyor, dünyada sayılı yıldızlardan biri’ şeklinde ifade etti.

Arthur Zico bu yıl ki dünya kupası finalin Brezilya-Hollanda arasında oynanma ihtimali içinse çok keyifli olabileceğini ifade etti.Ayrıca bir tarafta Brezilya-Almanya diğer tarafta ise Hollanda-Arjantin favori.Bu nedenle finalin adı Brezilya-Hollanda olabilir dedi.Bu adaylar arasında Hollanda olma şansını bende yüksek görüyorum.Ama Arjantin-Brezilya finalide çok keyifli olurdu.Her iki ülkede dünya futboluna çok büyük isimler kazandırdı.Arjantin Messi, Maradona Brezilya’da ise Ronaldo, Pele gibi isimleri kazandırdı.

FENERBAHÇE’DEN TEKLİF GELSE ‘ HAYIR’ DEMEM …

Zico eski takımı Fenerbahçe hakkında da ‘Fenerbahçeyi tekrar çalıştırmaın içinden geçtiğini ancak ortada böyle bir şey olmadığını söyledi.Resmi bir teklif gelirs e’hayır’ demek için hiçbir sebebinin olmadığını söyledi.

Fenerbahçe ile ayrıldığı döneme ilişkin olarak kimseye kırgın olmadığını söyleyen Zico içinde halen sarı-lacivertli camiaya karşı sevgisinin olduğunu, giderkende çok güzel duygular içerisinde ayrıldığını söyledi.Ne başkan ne d ebaşka biriyle bir problemi olmadığını söyledi.

Zico röportaj sonunda kendisine hediye edilen Arda Turan’ın imzalı formasını aldıktan sonra teşekkür etti.

Şampiy10

Kaynak: http://sampiy10.gazetevatan.com/zico-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın