Görüş Bildir
Haberler
Zanetti Veda Etti, Inter Kazandı

Zanetti Veda Etti, Inter Kazandı

Fatih
10.05.2014 - 23:49
İçeriğin Devamı Aşağıda

Zanetti Veda Etti, Inter Kazandı

İtalya Serie A'da Inter evinde ağırladığı Lazio'yu 4-1 mağlup ederek üç puanı aldı.

Karşılaşma her iki takım açısından da oldukça hızlı ve gollü başladı. Henüz dakikalar 2'yi gösterirken Lazio, bir dönem Galatasaray'da forma giyen Loric Cana'nın asisti sonucu Biava'nın golüyle 1-0 öne geçti. Bu golün hemen 5 dakika sonrasında Inter'de Palacio sahneye çıktı ve skoru 1-1 yaptı. Bu dakikadan sonra mücadelede üstünlüğü Inter eline aldı. 34. dakikada Icardi, 37. dakikada Palacio'nun golleriyle Inter farkı ikiye çıkardı. Bu aynı zamanda ilk yarının da skoruydu ve ev sahibi ekip soyunma odasına Lazio karşısında 3-1 önde gitti.

Karşılaşmanın ikinci yarısında Lazio farkı azaltmak istese de ataklardan sonuç alamadı. İkinci 45. dakikanın büyük bir bölümünde gol olmazken 79. dakikada Inter'de Hernanes topu, eski takımı Lazio'nun ağlarına göndererek maçın sonucu belirledi. Inter evinde Lazio'yu 4-1 mağlup ederek önemli bir üç puan aldı.

Öte yandan Inter'in efsane kaptanı Javier Zanetti'de son maçına çıktı. Arjantinli yıldız maça yedekte başladı ve 52. dakikada Jonathan Cicero'nun yerine oyuna girdi.

Inter böylelikle puanını 60'a çıkartarak 37. haftada 5. sıra içinde yer almayı garantiledi. Lazio ise mağlubiyet sonucu 53 puanla 10. sırada kaldı.

İtalya Serie A'da önümüzdeki hafta Inter deplasmanda Chievo'nun konuğu olurken, Lazio evinde Bologna'yı ağırlayacak.

Spor365

Kaynak: http://www.spor365.com/Zanetti-veda-e...

Sahaya giren bir Inter taraftarı futbolu bırakmaması için Zanetti'ye yalvardı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın