Görüş Bildir
Haberler
Yılın Basın Fotoğrafları Kitap Oldu

Yılın Basın Fotoğrafları Kitap Oldu

Yılın Basın Fotoğrafları Kitap Oldu

Türkiye Foto Muhabirleri Derneği'nin (TFMD) düzenlediği Yılın Basın Fotoğrafları Yarışması'na gönderilenlerden seçilen 182 fotoğraf bir kitapta toplandı.

Dernekten yapılan yazılı açıklamaya göre, Vakıfbank-TFMD Yılın Basın Fotoğrafları Yarışması'nın bu yılki kataloğunda yer alan 182 fotoğraf, 210 sayfalık kitapta bir araya getirildi.

Yarışmaya gönderilen 3 bin 671 kare arasından seçilen fotoğrafların toplandığı yayın, üniversiteler, medya, sanat, spor ve siyaset dünyasında birçok kişiye gönderildi. Yayın ayrıca TFMD'den de edinilebilir.

Katalogla birlikte derneğin yine yarışmaya gönderilen fotoğraflardan seçip hazırladığı özel takvimi de beğeniye sunuldu.

Öte yandan, derneğin bu yılki yarışması için başvurular, 20 Ocak'a kadar Türkiye Foto Muhabirleri Derneği'nin sitesinden online kabul ediliyor.

Bu yıl Yılın Basın Fotoğrafları Yarışması'nın jürisinde VII Ajansı kurucularından foto muhabiri Christopher Morris ve Reuters Ajansı'nın Yunanistan Fotoğraf Editörü Yannis Behrakis'in de aralarında bulunduğu Türkiye'deki önemli gazete ve ajansın yöneticileri, fotoğraf editörleri, medya örgütlerinin temsilcileri yer alıyor.

Yarışmanın jüri toplantısı 21-23 Şubat tarihlerinde Ramada Plaza Ankara Otel'inde yapılacak.

CNN Türk

Kaynak: http://www.cnnturk.com/kultur-sanat/k...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0