Görüş Bildir
Haberler
Yenilenen Sadağı Kanyonu'nda ilk yürüyüş!

Yenilenen Sadağı Kanyonu'nda ilk yürüyüş!

Doğanın zorluk ve güzelliklerini birlikte yaşamak ve birlikte çözüm bulmak için İletişim Yazılım bünyesinde kurulan Trekking ekibi, ilk doğa yürüyüşünü Türkiye'nin sayılı kanyonları arasında gösterilen; Bursa’nın Doğa Harikası Sadağı Kanyonu’nda gerçekleştirdi. Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) tarafından desteklenen 'Sadağı Kanyonu Tabiat Parkı Ekoturistlerle Buluşuyor' projesi kapsamında köprüleri yapılan, yağmur barınakları inşa edilen, yöresel yemeklerin sunulduğu restoranı tamamlanan, bölgeye ait bilgilendirme tabelaları, afiş ve broşürler hazırlanarak baştan sona yenilenen Sadağı Kanyonu’na ilk ziyaretlerden birini de İletişim Yazılım çalışanları gerçekleştirmiş oldu. Zengin bitki florası ile nefes kesen doğal güzelliklere sahip Sadağı Kanyonu’nu, 15 kişi ile tamamlayan ekip, kanyonun bazı noktalarında zorluk yaşasa da, birlikte çözüm üreterek zorlukların üstesinden gelmeyi başardı. Kısa molalarla birlikte beş saati bulan yürüyüşün ardından günün tatlı yorgunluğu ise yöresel lezzetlerin tanıtıldığı noktada dinlenerek atıldı.

ZORLUKLARA KARŞI “BİRLİKTE” ÇÖZÜM

İletişim Yazılım bünyesinde oluşturdukları Trekking ekibi ile zorluklara karşı birlikte çözüm bulmayı amaçladıklarını dile getiren İletişim Yazılım Kurumsal İletişim Sorumlusu Onur Özdemir, “İletişim Yazılım olarak genç bir kadroya sahibiz. Çalışanlar arasındaki bağı güçlendirmek için klasik yöntemlerin yeterli olmayacağını düşünerek daha dinamik metotları denemek ve bir yandan da bundan keyif almak için kendi içimizde bir trekking ekibi kurarak doğa yürüyüşleri yapmaya başladık. İlkini de yenilenen yüzüyle görmek için Sadağı Kanyonu’na gerçekleştirdik. Her ne kadar köprüler ve yürüyüş yolları ile kolaylaştırılmış olsa da belli noktalarda karşılaştığımız zorlukları birlikte ilerleyerek aştık.” dedi.

Özdemir son olarak; Bursa’nın günümüzde metropol özellikleri taşımakla birlikte tarihi, coğrafyası, kültürel birikimleri, mimari yapıları ile farklı renkleri bir araya getirdiğine dikkat çekerken, Bursa’nın bir markası olarak, Bursa’nın değerlerini dünyaya tanıtan çalışmalardan ve bu çalışmaları destekleyen projelerden mutluluk duyduklarını dile getirdi.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın