Görüş Bildir
Haberler
Yeni Malatyaspor Galatasaray Maçı Hangi Kanalda? Yeni Malatya Galatasaray İlk 11'leri ve Canlı İzleme Linki...

Yeni Malatyaspor Galatasaray Maçı Hangi Kanalda? Yeni Malatya Galatasaray İlk 11'leri ve Canlı İzleme Linki...

Müge Kakşi
28.11.2021 - 18:39

Süper Lig'in 14. haftasında heyecan devam ediyor. Yeni Malatyaspor ile Galatasaray kozlarını paylaşacak. 21 Puanı bulunan Aslan Başakşehir, Alanyaspor ve Beşiktaş'ın puan kaybettiği haftada kazanarak üst sıralara tırmanmak istiyor. Galatasaray'da Sacha Boey ve Arda Turan maçta oynayamayacak. Maçın yayın saati, kanalı ve ilk 11'leri futbolseverler tarafından merak ediliyor. Peki Yeni Malatya Galatasaray maçı hangi kanalda? Yeni Malatyaspor Galatasaray ilk 11'leri kim? İşte Yeni Malatyaspor Galatasaray maçı canlı izleme linki ve detayları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Süper Lig'in 14. haftasında heyecan devam ediyor. Galatasaray, deplasmanda Yeni Malatyaspor ile kozlarını paylaşacak. UEFA Avrupa Ligi'nde alınan Marsilya zaferi ile moral kazanan Galatasaray, bu zorlu mücadeleyi de kazanarak ligde yükselişe geçmeyi amaçlıyor. Futbolseverler Yeni Malatyaspor Galatasaray maçının hangi kanalda, ne zaman olacağını ve Galatasaray ilk 11'lerini merak ediyor. Yeni Malatyaspor Galatasaray maçına dair tüm detaylar...

Yeni Malatyaspor Galatasaray Maçı Hangi Kanalda, Ne Zaman? Yeni Malatyaspor Galatasaray Canlı İzleme Linki

Yeni Malatyaspor Galatasaray Maçı Hangi Kanalda, Ne Zaman? Yeni Malatyaspor Galatasaray Canlı İzleme Linki

Yeni Malatya Stadı'nda oynanacak Yeni Malatyaspor-Galatasaray maçını Atilla Karaoğlan yönetecek. Bu akşam saat 19.00'da başlayacak ve beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak. Yeni Malatyaspor Galatasaray maçı canlı izlemek için futbolseverler arama yapıyor. 

Yeni Malatyaspor Galatasaray Maçı Canlı İzleme Linki

Yeni Malatyaspor 11'ler ve Galatasaray 11'ler

Yeni Malatyaspor 11'ler ve Galatasaray 11'ler

YENİ MALATYASPOR: Ertaç, Semih, Sadık, Wallace, Haddadi, Hafez, Ndong, Nshimirimana, Mallan, Mounir, Adem Büyük

TEKNİK DİREKTÖR: Marius Sumudica

GALATASARAY: Muslera, Yedlin, Nelsson, Marcao, Van Aanholt, Taylan, Berkan, Emre Kılınç, Barış Alper, Babel, Diagne

TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim (Terim'in cezası nedeniyle Selçuk İnan takımın başında)

UEFA Avrupa Ligi'nde 1 maç kala zorlu gruptan çıkmayı garantileyen sarı-kırmızılı takım, Süper Lig'de ise inişli çıkışlı bir performans sergiliyor. Galatasaray, ligde çıktığı 13 müsabakada 6 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 yenilgi yaşadı. 21 puan toplayan 'Cimbom', haftaya lider Trabzonspor'un 12 puan gerisinde 8. sırada girdi.

Ligde son 3 maçını kazanamayan Yeni Malatyaspor ise 4 galibiyet, 9 yenilgiyle 12 puan elde etti ve 17. sırada yer buldu.

Galatasaray Son 4 Maçın 3'ünü Kazanamadı

Galatasaray Son 4 Maçın 3'ünü Kazanamadı

Sarı-kırmızılı ekip, Süper Lig'deki son 4 karşılaşmanın 3'ünde galibiyet alamadı. Ligde 10. haftada Beşiktaş'a 2-1 mağlup olan Galatasaray, 11. haftada Gaziantep FK'yi 2-0'lık skorla geçti. Fatih Terim'in öğrencileri, 12. haftada VavaCars Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kalırken, 13. haftadaki derbide Fenerbahçe'ye 2-1 yenildi.

Bu süreçte rakip filelere 5 gol gönderen sarı-kırmızılı takım, kalesinde de aynı sayıda gol gördü.

Fatih Yerim Cezalı

Galatasaray'ın Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'a konuk olacağı mücadelede sarı-kırmızılı ekibin teknik direktörü Fatih Terim, cezası dolayısıyla yedek kulübesinde olamayacak. Ligin 13'üncü haftasında oynanan derbi mücadelesinde çift sarı karttan kırmızı kart görerek ihraç edilen Terim, PFDK tarafından 5 maç ile cezalandırılmıştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın