Görüş Bildir
Haberler
TV
Yeni Doktor Rekor Kırdı

Yeni Doktor Rekor Kırdı

Ulaş
26.08.2014 - 16:00
İçeriğin Devamı Aşağıda

Peter Capaldi'nin oynadığı ilk “Doctor Who” bölümü 7.3 milyon kişi tarafından izlendi

12- Doktor olarak Peter Capaldi’nin yer aldığı “Doctor Who”nun ilk bölümü rekor izleyiciye ulaştı. 2010-2013 yılları arasında doktoru canlandıran Matt Smith’den sonra daha olgun bir doktor olarak izleyicinin karşısına çıkan Peter Capaldi 7.3 milyon izleyiciye ulaştı. Bu sayı 2010 yılından beri dizinin bir sezon açılışında ulaştığı en yüksek rakam.

1958 yılında doğan İskoç aktör Peter Capaldi, “Dünya Savaşı Z”, “Tehlikeli İlişkiler” ve “Wikileaks:Beşinci Kuvvet” filmlerindeki performansıyla tanınıyor. Aktörün “Doctor Who” olarak ilk bölüm performansı genel olarak olumlu eleştiriler aldı. İlk bölümde Zaman Lordu, Viktorya dönemi Londrası’nda Thames nehrine yerleşmiş bir T-Rex’le ve yedek parça olarak insan organlarını kullanan kurmalı robotlarla karşı karşıya kalıyor.

Dizi 2005’te yeniden başladığından beri doktoru canlandıran aktörlerden Christopher Eccleston 40, David Tennant 33, Matt Smith ise 27 yaşındaydı. Yapımcı Steven Moffat, 56 yaşındaki Peter Capaldi ile gittikçe gençleşen doktor çizgisinden uzaklaşıp daha “olgun” bir doktor tercihi yapmış görünüyor. Dizinin ilk doktoru William Hartnell de 1963 yılında rolü aldığında Capaldi ile aynı yaştaydı.

Kaynak: http://www.milliyetsanat.com/haberler...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın