Görüş Bildir
Haberler
Yeni Bir Türk Yapımı Oyun Geliyor

Yeni Bir Türk Yapımı Oyun Geliyor

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bağımsız Türk oyun geliştiricileri tarafından yapım aşamasında olan FPS oyunu Battle for the Sun duyuruldu. Kickstarter'da da destek alan yapımın detayları...

Özellikle son zamanlarda piyasaya sürülen yerli yapımlarımız, hızlı bir şekilde çeşitlilik kazanmaya devam ediyor. Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz aylarda yerli korku/gerilim oyunu Self çıkışını gerçekleştirmiş, adından sıkça söz ettirmişti.

Battle for the Sun oyununa dönecek olursak, dört kişilik bir stüdyo tarafından hazırlanıyor. Bağımsız geliştiriciler tarafından kurulan stüdyonun ismi ise Appsolutely adını taşıyor. Türk geliştiriciler tarafından toplanan ekip, oyunu Florida'daki stüdyolarında geliştirmeye devam ediyor.

2014 Eylül'den beri geliştirilme sürecinde olan yapımın senaryosu,uzaylıların dünyayı işgal etmesiyle start alıyor. Ardından ise hayatta kalan bir grup asker toplanarak (bu askerlerden biri de biz oluyoruz) uzaylılara karşı mücadele veriyor. Oyun ilerledikçe de senaryo biraz daha derinlere iniyor.

PC, Mac ve Linux platformları için piyasaya sürülecek olan Battle for the Sun'ın, Steam'de yer alabilmesi için Steam Greenlight sayfasınaburadan destek verebilir, Kickstarter sayfasına da buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

  • Shiftdelete
Kaynak: http://shiftdelete.net/yeni-bir-turk-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
3
2
2
1
0
0