Görüş Bildir
Haberler
Yemek Zevkine Göre Ruhun Türkiye'nin Hangi Bölgesine Ait?

etiket Yemek Zevkine Göre Ruhun Türkiye'nin Hangi Bölgesine Ait?

Aburoski
09.01.2020 - 16:00

Yiyebileceğin, damat zevkine uyan yemekleri seç sonunda da sana ruhunun hangi bölgeye ait olduğunu söyleyelim! 

Uyarı: Bu test fazlasıyla acıktırır! 😂

İçeriğin Devamı Aşağıda

#1

#2

#3

#4

#5

İçeriğin Devamı Aşağıda

#6

#7

#8

#9

#10

İçeriğin Devamı Aşağıda

#11

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Karadeniz Bölgesi!

Karadeniz Bölgesi!

Seçtiğin bu muhteşem yemeklere göre senin ruhun Karadeniz bölgesine ait! Nereli olduğunu ve daha önce Karadeniz bölgesindeki herhangi bir şehri ziyaret edip etmediğini bilmiyorum ama eğer o bölgeye gitmediysen en kısa sürede ziyaret etmelisin. Senin oraya çabucak alışacağından ve oradaki insanlarla anlaşacağından çok eminim. Karadeniz'in yöresel yemekleriyle de damak zevkin uyuyor. E daha ne olsun? 

Karadeniz ne kadar soğuksa insanı da bir o kadar sıcak. Seni de çok seveceklerinden eminim. Bir karadeniz insanı olarak söylüyorum; Gel ne olursan ol gel seni her türlü kucaklarız! :)

Ege Bölgesi!

Ege Bölgesi!

Seçtiğin bu muhteşem yemeklere göre senin ruhun Ege bölgesine ait! Nereli olduğunu ve daha önce karadeniz bölgesindeki herhangi bir şehri ziyaret edip etmediğini bilmiyorum ama eğer o bölgeye gitmediysen en kısa sürede ziyaret etmelisin. Senin oraya çabucak alışacağından ve oradaki insanlarla anlaşacağından çok eminim. Ege'nin yöresel yemekleriyle de damak zevkin uyuyor. E daha ne olsun? 

Vallahi sen bir Ege insanından bile daha çok Ege'li olabilirsin. Havasıyla, suyuyla, yemekleriyle ve insanıyla senin huzurunun orada olduğunu düşünüyorum. 'Ah bi' Ege'nin bir kasabasına yerleşsem de rahata kavuşsam' diye de arada bir içinden geçiriyorsun. Bu boşa değil. Ezelden var bi' Ege'lik sende! :)

İç Anadolu Bölgesi!

İç Anadolu Bölgesi!

Seçtiğin bu muhteşem yemeklere göre senin ruhun İç Anadolu bölgesine ait! Nereli olduğunu ve daha önce İç Anadolu bölgesindeki herhangi bir şehri ziyaret edip etmediğini bilmiyorum ama eğer o bölgeye gitmediysen en kısa sürede ziyaret etmelisin. Senin oraya çabucak alışacağından ve oradaki insanlarla anlaşacağından çok eminim. İç Anadolu''nun yöresel yemekleriyle de damak zevkin uyuyor. E daha ne olsun? 

Bu bölgedeki insanlar seni emin ol ki sarıp sarmalayacak. Huzurunu orada bulacaksın. Belki coğrafi olarak sevilmeyebilir bu bölge ama sen hiç orasını düşünme. Rahatına bak. Yiyeceğin o muhteşem yemeklere odaklan. :)

Doğu Anadolu Bölgesi!

Doğu Anadolu Bölgesi!

Seçtiğin bu muhteşem yemeklere göre senin ruhun Doğu Anadolu bölgesine ait! Nereli olduğunu ve daha önce Doğu Anadolu bölgesindeki herhangi bir şehri ziyaret edip etmediğini bilmiyorum ama eğer o bölgeye gitmediysen en kısa sürede ziyaret etmelisin. Senin oraya çabucak alışacağından ve oradaki insanlarla anlaşacağından çok eminim. Doğu Anadolu'nun yöresel yemekleriyle de damak zevkin uyuyor. E daha ne olsun? 

Vallahi şu an senin yerinde olmak isterdim. Hem bölgesel olarak çok iyi hem de mutfak olarak aşırı derecede gelişmiş bir yer. Mutlaka bir gün oraya gitmek, o yöresel yemeklerden tatmak istiyorum. Sen de bu bölgedeki vatandaşlarımız gibi misafirperver ve sıcak bir insansın. :)

Akdeniz Bölgesi!

Akdeniz Bölgesi!

Seçtiğin bu muhteşem yemeklere göre senin ruhun Akdeniz bölgesine ait! Nereli olduğunu ve daha önce Akdeniz bölgesindeki herhangi bir şehri ziyaret edip etmediğini bilmiyorum ama eğer o bölgeye gitmediysen en kısa sürede ziyaret etmelisin. Senin oraya çabucak alışacağından ve oradaki insanlarla anlaşacağından çok eminim. Akdeniz'in yöresel yemekleriyle de damak zevkin uyuyor. E daha ne olsun? 

Sıcağı çok seviyorsun aynı zamanda denizi de. Denizsiz bir yerde yaşamak sana ölüm gibi geliyor. Bu nedenle senin ruhun bu bölgeye ait. Doğası, havası ve suyuyla orada huzur bulacaksın.

Güneydoğu Anadolu Bölgesi!

Güneydoğu Anadolu Bölgesi!

Seçtiğin bu muhteşem yemeklere göre senin ruhun Güneydoğu Anadolu bölgesine ait! Nereli olduğunu ve daha önce Güneydoğu Anadolu bölgesindeki herhangi bir şehri ziyaret edip etmediğini bilmiyorum ama eğer o bölgeye gitmediysen en kısa sürede ziyaret etmelisin. Senin oraya çabucak alışacağından ve oradaki insanlarla anlaşacağından çok eminim. Güneydoğu Anadolu'nun yöresel yemekleriyle de damak zevkin uyuyor. E daha ne olsun? 

Senin için biraz daha ileri gidiyorum ve tam bir Adana insanı olduğunu söylüyorum. Senin içinde bi' delilik var. Tabii bu delilik öyle olumsuz anlamda değil. Oradaki insanlar gibi de midene düşkünsün. Ayrıca onlar gibi de sıcakkanlısın. :)

Marmara Bölgesi!

Marmara Bölgesi!

Seçtiğin bu muhteşem yemeklere göre senin ruhun Marmara bölgesine ait! Nereli olduğunu ve daha önce Marmara bölgesindeki herhangi bir şehri ziyaret edip etmediğini bilmiyorum ama eğer o bölgeye gitmediysen en kısa sürede ziyaret etmelisin. Senin oraya çabucak alışacağından ve oradaki insanlarla anlaşacağından çok eminim. Marmara yöresel yemekleriyle de damak zevkin uyuyor. E daha ne olsun? 

İnsanın ruhu hiç Marmara olur mu deme! Sen de Marmara gibi karışıksın biraz. Belki bu nedenle sana bu sonuç çıkmıştır. Bu karmaşıklığının aynı zaman da çekici, güzel yanları da var. Bazen hem soğuk hem sıcak bazen de çekilmez bi hal alabiliyorsun ama olsun yine de seni çok seviyorlar. :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
876
384
239
199
84
54
33
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kerem Emir Düzel

karadenizliyim karadeniz çıktı

Ş.D

Bumbar, şırdan, içli köfte, künefe seçimi yapmış birini nasıl İç Anadolulu diye tanımlarsın. Sanırım hatalı bir test olmuş.

Neşe Kefelioğlu

has be has Karadenizliyim, Karadeniz Bölgesi çıktı 😍 canım memleketim ❤️