Görüş Bildir
Haberler
Yazın Evde Vakit Geçirmekten Sıkılanlara 21 Dizi Tavsiyesi!

Yazın Evde Vakit Geçirmekten Sıkılanlara 21 Dizi Tavsiyesi!

RisinOnedio
16.07.2018 - 15:53

Bu diziler birbirinden güzel! Seç beğen al!

Birçoğunu izlemiş olabilirsiniz veya ilk defa başlıyor olabilirsiniz. Yazın size evde sıkılmanızı unutturacak birbirinden güzel dizileri sizler için derledik. Buyurun göz atalım! 

Not: Bu kesinlikle en iyi dizilerin kıyaslandığı veya yer almadığı bir liste değildir. :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

21. Avrupa Yakası

21. Avrupa Yakası

Ne güzel günlerdi ama! Belki birçoğumuzun hafızasından silindi. Tazelemenin tam zamanı, hadi ama ifot!

20. Luther

20. Luther

Ben çoğu polisiye dizisini izledim. Farklı akışlar, ilerleyen konular arıyorum diyorsanız aradığınız dizi Luther. Idris Elba'nın kusursuz oyunculuğuyla adeta sürüklüyor.

19. Ozark

19. Ozark
ksassets.timeincuk.net

Breaking Bad havasını başlar başlamaz seziyorsunuz. Fakat bu dizide ayrı bir kasvet var. Olaylar gelişene kadar çok sıkılabilirsiniz fakat daha sonra ip çözülecek.

18. Mindhunter

18. Mindhunter

Kendi geliştirdikleri sorgulama teknikleri ile FBI'ı şekillendiren iki ajan gerçek seri katillerden ilham alınmış dosyaları ele alıyorlar. Oyunculuk ciddi anlamda çok iyi fakat alışıla gelmiş polisiye dizilerden farklı olduğu için kurgusu beğenilmeyebilir.

17. Gomorra: La Serie

17. Gomorra: La Serie

Bir mafya hayatını merak ediyorsanız size Napoli'nin arka sokaklarında anlatmaya hazır olan bir dizi. Mafya hesaplaşmalarını çarpıcı kurgusuyla gözler önüne seriyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Masum

16. Masum

Türk dizi tarihine yeni bir soluk getirmiş müthiş bir dizi. Babalar evlatları için nelerden vazgeçer? Veya bir suçluya ne kadar yakınlaşabilirsiniz? Mutlaka izlemenizi tavsiye ediyoruz.

15. Şahsiyet

15. Şahsiyet

Yine Haluk Bilginer ve yine içinde harika mesajlar barındıran bir dizi. Onur Saylak'ın ilk deneyimine rağmen müthiş işler çıkardığı polisiye bir dizi. Siz Alzheimer olsaydınız ne yapardınız?

14. The Night Of

14. The Night Of

Bir solukta izleyebileceğiniz mini bir diziyle karşınızdayız. Bir suç işlemediğiniz halde üstünüze kalsa ne yapardınız? İşte tüm serüven bu dizide.

13. Bates Motel

13. Bates Motel

Psycho filminden uyarlama ağır ilerlese bile sürükleyici, sürekli merak uyandıran bir yapıt arıyorsanız kesinlikle tavsiye ediyoruz. Kötü bölümü yok denecek kadar az olan bu dizi mutlaka listenize girmelidir.

12. The Blacklist

12. The Blacklist

Diziyi sırtlayan adam James Spader. Klasikleşmiş dizilerden sıkılanlara yine farklı kurgular vaat eden bir dizi. Son sezonlarına doğru eleştiriler yükselse de izlemenizi tavsiye ediyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. The Americans

11. The Americans

Keşfedilmeyen dizilerden biri daha. Kesinlikle size farklı bakış açıları kazandıracak ne ara bu sezon bitti diyebileceğiniz bir dizi. Soğuk Savaş döneminde ajanlık mücadelesini anlatan bir yapıt.

10. Person of Interest

10. Person of Interest

1. Sezon bitmeden sakın bırakmayınız! Çünkü bu dizi size konusu, kurgusu, çekimleriyle sevginizi kazanacak. Üstelik heyecan hep tavan.

9. Peaky Blinders

9. Peaky Blinders

İngiltere'nin çingenesi ama oldukça beyefendi! Shelby ailesinin İngiltere'de nasıl tırnaklarıyla kazıya kazıya adını duyurduklarını anlatan bu dizi aksiyon severlere ve kurgu arayanlara!

8. House Of Cards

8. House Of Cards

Bu adam başkanlık hırsıyla doğmuş! Siyasette dönen entrikaları, koltuk uğruna nelerin yapıldığını ve muhteşem bir oyunculuk izleyeceksiniz. Siyasete ilgili olanlar mutlaka bu yaz başlasın.

7. Chuck

7. Chuck

Yine huzur veren dizilerden biri daha. Samimiyeti, karakterleri ve komedisi ile fark yaratan bir dizi. 5 sezonu bırakmadan izleyeceğiniz bir dizi. Senaryo mesele değil, çok farklı bir samimiyeti var inanın!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Six Feet Under

6. Six Feet Under

Bitirdiğinizde böyle bir dizi gelmez diyeceğiniz bir yapıt olduğundan eminiz. Yalnızlık, ölüm ve hayata artık çok daha farklı bakacağınız bir dizi.

5. Friends

5. Friends
22dakika.org

İzleyenlere bu dizide farklı bir şey var dedirtecek türden. Samimiyet, komedi her şey bu dizide. Birçoğunuz izlese bile tekrardan başlanacak bir yapıt.

4. Mad Men

4. Mad Men

Hala izlemediyseniz çok şey kaybetmişsinizdir. Bizlere göre en iyi drama dizisi olabilir Mad Men. Aşk, entrika, iyi, kötü ve reklamcılık sektöründeki hilekarlar... Ne arıyorsanız bu dizide.

3. Band Of Brothers

3. Band Of Brothers

Bir dönem ve savaş dizisi arıyorsanız tek geçilecek bir dizi bizlere göre. Oyunculuklar, sahneler her şeyi ile mükemmel.

2. Oz

2. Oz

İzlerken kendinizi hapishanede hissedeceğiniz, sizi sürekli şaşırtacak, tek solukta izleyeceğiniz bir hapishane dizisi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. The Wire

1. The Wire

Ve geldik listemizin tepesine! Bu kadar gerçekçi ve kusursuz zor yapıt buluruz. Kesinlikle efsane. Polis, siyaset ve mafya üçgeni ancak bu kadar iyi anlatılabilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın