Görüş Bildir
Haberler
Yahoo COO'su Henrique de Castro Görevinden Ayrıldı

Yahoo COO'su Henrique de Castro Görevinden Ayrıldı

Aytug Topcu
16.01.2014 - 11:08 Son Güncelleme: 16.01.2014 - 11:13

Yahoo COO'su Henrique De Castro Görevinden Ayrıldı

Henrique de Castro, Marissa Mayer’in Yahoo’ya CEO olmasından bir kaç ay sonra Google’daki görevini bırakıp Yahoo’ya transfer olmuştu. Ancak geçtiğimiz sonbaharda, Adweek’in hazırladığı raporda, De Castro’nun iyi reklam rakamları sunması için, Mayer tarafından artan bir baskı altında olduğu ileri sürülmüş ve De Castro’nun Yahoo’daki günlerinin sayılı olabileceğini duyurmuştu.

Çeşitli kaynaklarda, Marissa Mayer ile de Castro’nun arasının oldukça gergin olduğu söyleniyordu. Nitekim 16 Ocak 2014 tarihi itibarı ile Yahoo’nun CEO koltuğu boşaldı.

Yahoo tarafından yapılan kısa açıklamada ise şöyle:

Yahoo! Inc COO’su Henrique de Castro, 16 Ocak 2014 tarihi itibarı ile görevindenayrılacaktır. Bay de Castro 15 Ekim 2012 tarihli İstihdam Teklif Mektubu, Kıdem Anlaşması ile 28 Şubat 2013 tarihli ve özkaynak ödül sözleşmelerinde öngörülen kıdem tazminatlarını alacaktır.

Geçtiğimiz hafta düzenlenen CES (Consumer Electronic Show) ‘te, yahoo reklamlarının büyük bir revizyon gerçireceğini açıklamıştı. Bu en son gelişmeden sonra, bu revizyonu takip etmek ilginç olacak.

Kaynak: http://talender.com/yahoo-coosu-henri...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0