Görüş Bildir
Haberler
Xbox'ı O Yönetecek

Xbox'ı O Yönetecek

Ulaş
31.03.2014 - 22:36

Xbox'ı O Yönetecek

Başta Xbox konsolları olmak üzere Xbox Live, Xbox Music, Xbox Video ve Microsoft Studios yaratıcı ekipleri yeni yöneticilerine kavuştu. İşte Xbox'ın yeni patronu.

Microsoft'ta değişim rüzgarları esiyor. Yeni CEO Satya Nadella'nın ilk işi, yönetici ekipte önemli değişiklikler yapmak oldu. Bu değişikliklerden biri de Microsoft'un oyun operasyonlarında gerçekleşti. Xbox ekibinde deneyim sahibi olan Phil Spencer, Xbox Şefi olarak Microsoft'ta yeni görevine atandı.

Microsoft bünyesindeki Xbox konsolları ve Xbox Live online oyun servisinin yanı sıra, Xbox Music, Xbox Video ve Microsoft Studios'taki yaratıcı ekipler de doğrudan Spencer'a bağlandı. Duyuruyu Xbox blog sayfasındabizzat yapan Phil Spencer, 'Geliştirdiğimiz ürünlere zamanlarını, kalplerini ve paralarını yatıran hayranlarımız için en iyisini yapmaya odaklandım ve onları Twitter ya da Xbox Live gibi kanallarla aktif olarak dinliyorum' açıklamasını yaptı.

Kreatif ekiplerin bir araya getirilmesiyle birlikte, Microsoft'un müşteri ihtiyaçlarını karşılama konusunda büyük fırsatlar yakalayacağını belirten Spencer, Xbox kullanıcılarının da dünya genelinde 80 milyonu aştığınımüjdeledi. Bakalım yeni patron, Xbox cephesinde E3'e ne gibi yenilikler getirecek.

Kaynak: http://shiftdelete.net/xboxi-o-yonete...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0