Görüş Bildir
Haberler
Windows 8.1 Her Cihaza Girecek

Windows 8.1 Her Cihaza Girecek

Batuhan
14.04.2014 - 14:44

Windows 8.1 Her Cihaza Girecek

Microsoft’un yeni tanıttığı Windows Image Boot (WIMBoote) sistemi, ufak depolama alanlarına sahip cihazlara da işletim sisteminin yüklenebilmesini sağlıyor.

Microsoft’un Windows 8.1 için tanıttığı Windows Image Boot (WIMBoot) yükleme seçeneğiyle 16 GB gibi küçük depolama alanlarına sahip cihazlara da, bu işletim sistemini yükleyip, diğer uygulamalara da boş alan ayırabilirsin.

Küçük hafızalı cihazlardaki disk yetersizliği sorununu çözmek için bu uygulamayı yayınlayan Microsoft, yaptığı bir açıklamada, Windows’un yeni nesil bilgisayarlara kalıp dosyasından yüklenmesini pek sevmediklerini, WIMBoot’un tüm bu dosyaları sıkıştırılmış olarak saklayacağını belirtti. Kullanıcılar, bundan sonra WIMBoot ile Windows 8.1′i sıkıştırılmış kalıp dosyasından açıp çalıştırabilecek.

SSD sürücü ve UEFI modunda desteklenen WIMBoot, kurulumda ise 16 GB’lık bir cihazda, normal yöntemde 7 GB olan bir alandan daha çok yer (12 GB) sunabiliyor. İlerleyen aylarda satışa çıkacak tabletlerde ise, Windows 8.1, WIMBoot ile yüklenmiş gelecek.

Stuff

Kaynak: http://www.stuff.com.tr/2014/04/windo...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın