Görüş Bildir
Haberler
West Hamlı Alex Song 27 Yaşında Kamerun Milli Takımı'nı Bıraktı

West Hamlı Alex Song 27 Yaşında Kamerun Milli Takımı'nı Bıraktı

Batuhan
07.01.2015 - 12:16

Premier Lig ekiplerinden West Ham'da forma giyen Kamerunlu oyuncu Alex Song, Afrika Uluslar Kupası için kadroya çağrılmamasına büyük tepki gösterdi. Song, bundan böyle milli formayı giymeyeceğini açıkladı.

Alex Song ile Kamerun Teknik Direktörü Volker Finke'nin arası, dünya kupası sırasında açılmıştı. Finke, Hırvatistan ile oynanan maçta, Mario Mandzukic'e dirsek attığı gerekçesiyle kırmızı kart gören Song'a tepkiliydi. Alman teknik adam, 27 yaşındaki oyuncuyu, Afrika Uluslar Kupası için açıkladığı 23 kişilik kadroya da dahil etmedi.

Finke ile yaşadığı sorunlar Song için de bir dönemin sonu oldu. Kamerunlu oyuncu, bundan böyle milli takım forması giymeyeceğini açıkladı. 47 kez Kamerun milli takımıyla sahaya çıkan Song, bundan böyle sadece kulüp takımına odaklanmak ve kariyerinde yeni bir başlangıç yapmak istediğini dile getirdi.

Yıldızı Arsenal'de parlayan Song, Barcelona'ya transfer olmuş; ancak Katalan ekibinde bir türlü forma şansı bulamamıştı. Barcelona Song'u bu sezon başında, Premier Lig ekiplerinden West Ham'a kiralamıştı.

Kaynak: Ntvspor

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/afrika...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0