Görüş Bildir
Haberler
Watch Dogs'ta Zıplama Tuşu Olmayacak

Watch Dogs'ta Zıplama Tuşu Olmayacak

Ulaş
08.04.2014 - 00:42
onedio.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

Watch Dogs'ta Zıplama Tuşu Olmayacak

Eğer Watch Dogs'ta deli gibi zıplayarak koşmak istiyorsanız ve oyunda zıplama tuşunun olmasını bekliyorsanız sizlere ne yazık ki kötü bir haberimiz var.

Watch Dogs’ta yolda geçen birinin banka hesabına illegal yollardan erişebilir, trafik ışıklarını kontrol altına alabilir ya da bir trenin hareket sistemini ele geçirebilirsiniz. Ama yapılan açıklamaya göre yapamayacağımız bir şey var, o da zıplamak.

Oyunun animasyon direktörü Colin Graham, Twitter üzerinden sorulan sorulara yanıt verirken bir takipçinin zıplamayla ilgili soruya da cevap verdi. Oyunda zıplamak için ayrı bir tuş bulunmadığını belirten Graham, zıplama tuşundan ziyade odaklanılacak çok daha farklı şeyler olduğuna dikkat çekti.

Tabii bu tuşun olmaması karakterimizin tamamen yerle birleşik olarak dolaşacağı anlamına gelmiyor. Arabaların üstünden atlama ve bazı engellerin üstesinden gelme gibi aksiyonları karakterimiz yine yapabiliyor. Fakat herhangi bir engelin olmadığı noktada zıplamak isterseniz bunu yapamıyorsunuz. Bildiğiniz üzere Assassin’s Creed serisinde de benzer bir sistem uygulanmış ve zıplama tuşunun eksikliği pek de hissedilmemişti. Dolayısıyla oyuncuların bunu pek sorun haline getirmeyeceğini söyleyebiliriz.

superkarga

Kaynak: http://superkarga.com/watch-dogsta-zi...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
0
0
0
0
0
0