Görüş Bildir
Haberler
Veli Kavlak Hayalini Açıkladı

Veli Kavlak Hayalini Açıkladı

Fatih
13.03.2014 - 21:27

Veli Kavlak Hayalini Açıkladı

Beşiktaşlı oyuncu Veli Kavlak, Beşiktaş’ta şampiyonlar ligi oynamayı çok istiyorum. Taraftarlarımızın önünde yeni stadımızda şampiyonlar ligi maçı oynamak çok müthiş olur diye düşünüyorum. dedi.

BJK TV'ye konuşan Veli; “Rakiplerimize yarı alanlarında iyi baskı yapıyoruz. Oğuzhan Özyakup ve Olcay Şahan çok faydalı koşular yaparak rakibi yıpratıyor. Eskişehirspor maçını kazanmayı çok istiyorduk. Ersan Gülüm’ün golüyle önemli bir galibiyet aldık. Türkiye’de futbol çok kaliteli. Çok fazla mücadele var.”

“Sezona iyi hazırlanmıştık. Galatasaray maçından sonra bir kopukluk oldu. Genç bir takımımız. Şu an iyi gittiğimizi düşünüyorum. Zor durumları çabuk atlatan takım şampiyon olacaktır. İyi bir form yakaladık. Lige maç maç bakıyoruz.”

“Takımda arkadaşlık üst düzeyde. Özellikle Olcay Şahan ile aramızda büyük bir uyum var. Özel hayatımızda da çok zaman geçiriyoruz. Takımda birçok genç oyuncu var. Onlara yardımcı olmaya çalışıyoruz. Takıma daha fazla katkı yapmak istiyorum.”

Atatürk Olimpiyat Stadı futbol oynamak için zor bir yer. Zor koşullara rağmen iyi sonuçlar aldık. Vodafone Arena’da oynamayı çok arzuluyoruz. Müthiş taraftarımızla buluşmayı iple çekiyoruz. Stadımız hemen biter de biz de taraftarlarımıza kavuşuruz.”

“Beşiktaş’ta şampiyonlar ligi oynamayı çok istiyorum. Taraftarlarımızın önünde yeni stadımızda şampiyonlar ligi maçı oynamak çok müthiş olur diye düşünüyorum.”

“Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Bütün hocalarım beni oynattı. Slaven Bilic ile aramız çok iyi. Kendisiyle Almanca anlaşıyoruz. Çok iyi tesislere sahibiz. Burada başarılı olmamız için her şey düşünülmüş. Hocamız, ne olursa olsun oyun disiplininden kopmamız gerektiğini söylüyor ve bizi maçlara çok iyi şekilde motive ediyor.”

Maraton

Kaynak: http://www.maraton.com.tr/detay.asp?n...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın