Görüş Bildir
Haberler
Van Gaal’den Açıklama

Van Gaal’den Açıklama

Emir Gerçeker
05.09.2014 - 20:06 Son Güncelleme: 05.09.2014 - 21:01

Van Gaal’den Açıklama

Ferguson’un Manchester United’ı bırakmasından sonra David Moyes ile çok kötü bir sezon geçiren kırmızı şeytanlar bu sezona Hollandalı kurt hoca Van Gaal ile başladı.

İlk 3 hafta henüz galibiyet ile tanışamayan kırmızı şeytanlar Lig kupasında ikinci lig takımlarından Donks’a 4-0 mağlup olarak şok etkisi yaratmıştı. Bazı kaynakların Moyes’in devamı olarak gösterdiği performans bazı kaynaklarca da sabredilmesi gerektiği söyleniyor.

Rojo,Shaw, Herrera,Di Maria, Blind, Falcao gibi isimleri kadrosuna katan Manchester United  elde bulunan Mata,Van Persie, Rooney gibi yıldızlarla da birleşince rüya bir takım ortaya çıkıyor. Bu sezon amacı sadece şamoiyonluk olan ingiliz ekibinin hocası Van Gaal bazı demeçlerde bulundu.

“Bu işi aldığım için pişman değilim” diyen van Gaal, “Evet, Manchester’da olmak büyük bir iş. Ancak durum beklediğim kadar kötü değil. Gelmeden önce neyle kaşılaşacağımı biliyordum” dedi.

“Daha kolay bir işi istesem Tottenham’a giderdim” diyen Hollandalı teknik direktör, “Ancak öyle olsaydı Manchester’daki gibi büyük bir işe sahip olmayacaktım.Tottenham’a gitmek kolay olanı seçmekti. Fakat ben futbol konusundaki en büyük mesleklerden birini seçtim. Gerçek anlama bu ülkenin bir numaralı kulübünde olmayı seçtim. Tottenham’da değil” diye ekledi.

Van Gaal son olarak “Ekonomik anlamda bakarsak Tottenham’ın teklifi en az Manchester United’ınki kadar cezbediciydi. Ama bu ülkenin bir numarası Tottenham değil, Manchester United” dedi.

Kaynak: http://sporhaberin.com/van-gaalden-ac...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın