Görüş Bildir
Haberler
Van Gaal'den Acı İtiraf!

Van Gaal'den Acı İtiraf!

Fatih
04.03.2014 - 23:24

Van Gaal'den Acı İtiraf!

Hollanda teknik direktörü Louis van Gaal, Brezilya'da düzenlenecek Dünya Kupası'nın favorilerinden biri olmadıklarını dile getirdi.

A Millilerimiz'in de bulunduğu grupta lider olarak Brezilya vizesi alan Hollanda'da teknik direktörLouis van Gaal, Dünya Kupası'nı kazanma şanslarıyla ilgili açıklamalar yaptı.

Güney Afrika'da düzenlenen 2010 Dünya Kupası'nda final oynayan Hollanda'nın şansını düşük bulan tecrübeli teknik adam; 'FIFA sıralamasına bakacak olursak biz sekizinci veya onuncuyuz. Bu pek bir önem arzetmese de biz favorilerden biri değiliz. Bana göre Brezilya veya Arjantin, Avrupa'dan ise İspanya ve Almanya favoriler arasında yer alıyor' dedi.

Louis van Gaal; 'Biz kendimizi sürprizler arasında görmeliyiz. Ben buraya geldiğim zaman hedeflerimiz gayet açıktı; turnuvaya katılmak ve katıldıktan sonra yarı finale ulaşabilmek. Takıma çok fazla genç oyuncu monte ettik ve iyi futbol oynamaya başladık. Elemelerde de çok gol attık. Öte yandan, yarı finale ulaşabilmek gerçekten zorlu bir hedef' açıklamasını yaptı.

Tecrübeli hoca, Robin van Persie'nin form durumuyla ilgili soruya ise; 'Onun formunun kötü olduğuna katılmıyorum. Sakatlıktan çıktı ve oynadığı her maçta gol attı' diyerek sözlerini noktaladı.

Sporx

Kaynak: http://www2.sporx.com/futbol/dunya/ho...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın