Görüş Bildir
Haberler
Vali Mutlu Helallik İstedi

Vali Mutlu Helallik İstedi

Yüksel Venedik
19.09.2014 - 22:30 Son Güncelleme: 19.09.2014 - 22:32

Vali Mutlu Helallik İstedi

Polis Eğitim ve Kongre Merkezi'ndeki yemekte Vali Mutlu'nun yanı sıra İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok da yeraldı. 

Burada konuşan Vali Mutlu, bütün geçici makamların ötesinde kalıcı makamların en onurlusu ve en kıymetlisinin şehitlik ve gazilik makamı olduğunu söyledi. Vali Mutlu, 'Vatan ve millet uğruna tutulan bir saatlik nöbettir. Sizler can ve kanlarıyla bu mübarek vatana hizmet ederken canınızla, kanınızla mesai yaptınız. O nedenle bu milletin gönlünde her zaman çok müstesna yeriniz vardır ve yüce rabbimizin huzurunda da çok büyük mertebeniz, makamınız vardır' diye konuştu.

Helallik istedi

'Sizlerle resmiyette son kez bir Gaziler Günü yaşıyor olmanın heyecanını ifade etmek istiyorum' diyen Vali Hüseyin Avni Mutlu, 'Zira İstanbul gibi güzel şehirde bize verilmiş emaneti artık teslim etme noktasında son günlerimizi idrak ediyoruz. Bu son günlerimizde sizlerle birlikte olmak ayrı bir bahtiyarlık oldu. Bundan sonraki günlerde elbette ki resmi programlarımızda değil ama gönül programlarımızda sizlerle birlikte olmaya gayret edeceğimi sizler için gönülden dualarımızı rabbimle paylaşmaya devam edeceğimi ifade etmek istiyorum. 

CNN Türk

Kaynak: http://www.cnnturk.com/haber/turkiye/...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0