Görüş Bildir
Haberler
Tata'nın CEO'su İntihar Etti

Tata'nın CEO'su İntihar Etti

adem kara
27.01.2014 - 14:02
İçeriğin Devamı Aşağıda

Ünlü CEO Karl Slym İntihar Etti!

Hindistanlı otomotiv devi Tata’nın CEO’su Karl Slym, Bangkok’ta kaldığı otelin balkonundan aşağı düşerek hayatını kaybetti. İngiliz The Guardian gazetesinin haberine göre, TATA Motors'un 51 yaşındaki CEO'su Karl Slym, iş seyahati için eşiyle birlikte gittiği Tayland'ın başkenti Bangkok'ta 22. katında kaldığı otelin balkonundan aşağı doğru düştü ve hayatını kaybetti.

AFP'ye konuşan Taylandlı polis kaynakları ise Sylm'in ardında bir not bıraktığını ve olayın intihar olduğunu açıkladı. El yazısı notun incelenmek üzere Adli Tıp'a gönderildiği bildirildi.

CEO Sylm'in Bangkok'taki Shangri-La Otel'in 22. katından aşağı düştüğü belirtilirken, eşiyle birlikte Bangkok'a bir iş toplantısı için geldiği açıklandı.

İngiltere doğumlu olan Slym, şirketin son yıllarda daralan pazarını yeniden büyütme hedefiyle 2012 yılında şirketin başına getirilmişti. Ratan Naval Tata tarafından 1954'te Hindistan'da kurulan Tata toplamda 16 bin kadar çalışanı bulunuyor. Otomobilden askeri araçlara ve otobüse kadar birçok araç üreten ve aynı zamanda İngiliz Jaguar ile Land Rover markalarının da sahibi olan Tata, Türkiye'de de 1997'den bu yana faaliyet gösteriyor.

Sabah

Kaynak: http://www.sabah.com.tr/Ekonomi/2014/...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0