Görüş Bildir
Haberler
Ünal Aysal, Hakan'ı İstememiş

Ünal Aysal, Hakan'ı İstememiş

Fatih
24.10.2014 - 20:25

Ünal Aysal, Hakan'ı İstememiş

Galatasaray’ın Hamburg forması giyerken çok istediği Hakan Çalhanoğlu’nu Ünal Aysal’ın eline fırsat geçmesine rağmen almadığı ortaya çıktı.

Gökhan Töre ile yaşadığı silah olayıyla haftalardır gündemde olan Bayern Leverkusenli Hakan Çalhanoğlu’nu Ünal Aysal’ın ayağına kadar gelmesine rağmen transfer etmediği ortaya çıktı.

İSMİNİ HAKAN ŞÜKÜR’DEN ALDI

1994 yılında Almanya’da doğan Hakan Çalhaoğlu’na ismini Galatasaray tarafatrı olan babası Hüseyin Çalhanoğlu, Hakan Şükür hayranı olduğu için adını Hakan koydu.

Almanya’da futbola başlayan Hakan Çalhanoğlu, 2009 yılında Karlsruher'in altyapısına transfer olup U-17 takımında oynamaya başladı. Sonraki sezon U-19'da da oynamaya başladı. Ardından da 2011 yılında Hamburg’a transfer oldu.

AYSAL İSTEMEMİŞ

Galatasaray’ın geçen yılın devre arasında ve bu sezon başında almak için çok uğraştığı Hakan Çalhanoğlu Bayern Leverkusen’e transfer oldu.

BABASI MUNIH’İ İSTEMEDİ

Hatta bu sezon başında Bayern Munih’in de istediği Hakan Çalhanoğlu’nu babası “Bayern Munih’te oynaması zor” diyerek Leverkusen’e transfer ettirdi.

İSTANBUL’A GELMİŞLER

Ve Hakan’ın transfer geçmişine dair çok önemli bir detay ortaya çıktı.

Galatasaray’ın yaklaşık 2 sezon peşinden koştuğu Hakan Çalhanoğlu, Karlsruher'de oyanarken babasıyla birlikte İstanbul’a gelip, Ünal Aysal ile görüşüyorlar.

Ünal Aysal ise “transfer etmeyi düşünmüyoruz” diyerek Hakan ve babasına teşekkür ederek görüşmeyi sonlandırıyor.

Ve bu olaydan bir süre sonra Hakan Çalhanoğlu, Karlsruher'den Hamburg’a transfer oluyor.

Maraton

Kaynak: http://www.maraton.com.tr/detay.asp?n...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın