Görüş Bildir
Haberler
Ucuz Android Telefon Androidone Tanıtıldı

Ucuz Android Telefon Androidone Tanıtıldı

Caner
27.06.2014 - 14:17
İçeriğin Devamı Aşağıda

Ucuz Android Telefon Androidone Tanıtıldı

Düşük bütçeli kullanıcılar için Google sürekli olarak yeni ürünler çıkarmaya devam ediyor. Dün düzenlenen Google Geliştiriciler Konferansı nda yeni bir ürün daha tanıtan Goolge en ucuz Android işletim sistemine sahip telefonunu tanıttı.

AndroidOne programı olarak andlandırdığı yazılım ile üretilen ilk telefon ise Hindistan merkezli teknoloji firması Micromax tarafından üretildi.

Android akıllı telefon programı olan tanıtılan AndroidOne 3. dünya ülkelerinde gelişmeye başlayan pazarlar için uygun fiyatta telefon üretmeyi hedefliyor. Google'ın bu girişimi ile ilk telefonda üretilerek kullanıtılara tanıtıldı. Micromax şirketi AndroidOne ismini verdiği cihazı geliştirerek kullanıcılarına sunmaya hazırlanıyor.

Donanımsal özellikleri açısından iyi olan ve aynı zamanda uygun fiyat etiketiyle kullanıcılara sunulacak olan akıllı telefon microSD kart desteği, Fm radyo özelliklerinede sahip . 4.5 inç büyüklüğünde ekra na sahip olan telefonun çözünürlük kalitesi ile ilgili bilgi verilmedi.

100 $ altında bir fiyata sahip olacağı düşünülen AndroidOne ile çalışan akıllı telefon gelecekti güncellemeler içinde GPE servisini kullanarak otomatik şekilde güncellenecek.

Kaynak : Veteknoloji.com - Gökhan Özdemir

Kaynak: http://www.veteknoloji.com/haber/ucuz...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0