Görüş Bildir
Haberler
Üç Kuruş ‘Efe’ Ekin Koç Kimdir? Ekin Koç Kaç Yaşında Ve Nereli?

Üç Kuruş ‘Efe’ Ekin Koç Kimdir? Ekin Koç Kaç Yaşında Ve Nereli?

dila bahar
14.10.2021 - 11:58

Show Tv’de geçtiğimiz günlerde birinci bölüm tanıtımı yayına giren Roman mafya ile organize şube komiserinin hikayesini seyirci ile buluşturan Üç Kuruş dizisi başrolleri ile dikkatleri üzerine çekti. Başrollerde Uraz Kaygılaroğlu ile Ekin Koç yer alırken, senaryoda Damla Serim ve Murat Uyurkulak’ın imzası bulunmaktadır. Sinan Öztürk’ün yönetmenliğini yaptığı 'Üç Kuruş’ dizisinin birinci bölüm tanıtımı yayına girdi. Tanıtımı ile dikkatleri üzerine toplayan ‘Üç Kuruş’ adlı dizide başrolde yer alan ‘Efe’ Ekin Koç kimdir, Ekin Koç nereli ve kaç yaşında? İşte detaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Pazartesi günleri seyircisi ile Show Tv’de buluşmaya hazırlanan, Ay Yapım imzalı ‘Üç Kuruş’ dizisi tanıtım filmi ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Başarılı oyuncu kadrosu ve sürükleriyici konusu ile dikkatleri üzerine çeken ‘Üç Kuruş’ adlı dizi büyük merak konusu. Dizi de başrollerden biri olan ve ‘Efe’ adlı karakteri canlandırması ile dikkatleri üzerine çeken Ekin Koç kimdir? Ekin Koç nereli ve kaç yaşındadır?

Ekin Koç Kimdir?

Ekin Koç Kimdir?

Tam adı İsmet Ekin Koç olan ünlü oyuncu 21 Haziran 1992 yılında Antalyada doğdu. İstanbul Bilgi Üniversitesinde İşletme Bölümünden mezun olan oyuncu daha sonrasında ise Akademi 35 Buçuk Sanat Evi’nde Altan Gördüm’den oyunculuk eğitimi aldı. 

İlk kez 2013 yılında Sana Bir Sır Vereceğim adlı dizi ile ekranlara geldi. Dizide ‘Tilki’ isimli karakteri canlandırmıştır. 29 bölüm süren bu dizi o dönem büyük bir hayran kitlesine sahipti. 2014 yılında 8 bölüm süren Benim Adım Gültepe dizisinde ‘Seyfi’ karakterini canladırmıştır. Ardından çokça izlenen ve sevilen duygusal bir film olan Senden Bana Kalan adlı yapımda Neslihan Atagül ile başrolleri paylaşmıştır. 

Bu film 289.778 kişilik gişeye sahiptir. 20. Yüzyıl edebiyatının önemli eserlerinden biri olan, Kurban Said’in yazmış olduğu Ali ve Nino eserinden uyarlanan filimde ‘Mehmed’ karakterini canlandırmıştır. Kanım 2015 tarihinde dönemin en çok ses getiren projelerinden biri olan ve 50’den fazla ülkeye satılan Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde Osmanlı Padişahı I. Ahmed karakterini canlandırmıştır.

Ekin Koç’un Rol Aldığı Yapımlar Nelerdir?

Ekin Koç’un Rol Aldığı Yapımlar Nelerdir?
  • 7 Yüz.

  • Bozkır.

  • Hayat Sırları

  • Muhteşem Yüzyıl Kösem.

  • Sana Bir Sır Vereceğim.

  • Balkaya.

  • Okul Tıraşı

  • Bizim İçin Şampiyon

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın