Görüş Bildir
Haberler
Turu Geçen Kartal Lanzini'ye Ödeme Yapmaya Hazır

Turu Geçen Kartal Lanzini'ye Ödeme Yapmaya Hazır

Caner
07.08.2014 - 10:34
onedio.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

Beşiktaş'ın Kasasına Para Yağacak

Son yıllarda ekonomik yönden çok ciddi sıkıntılar yaşayan Beşiktaş için Şampiyonlar?Ligi ön elemesindeki Feyenoord zaferleri ‘ilaç gibi’ geldi. Uzun süredir Avrupa arenasından uzak kalan Kara Kartallar, iki maçta aldığı galibiyetlerle Şampiyonlar Ligi’ne kanat çırparken, kasasını da doldurmayı başardı. Devler Ligi’nde artık play-off turunda elense bile, Avrupa Ligi’ne gruplardan devam edecek olan Beşiktaş, yaklaşık 8 milyon euroyu kasasına koyacak.

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi Play-Off’unu kazanması halinde ise bu geliri neredeyse ikiye katlayacak. Kara Kartallar, Devler Ligi’nde yoluna devam ederse kazanç rakamı 20 milyon Euro’ya kadar yükselecek. Bu da siyah-beyazlılar için tam anlamıyla ‘kurtuluş’ anlamına gelecek. Yıllardır Şampiyonlar?Ligi’ne hasret kalan Beşiktaş Yönetimi, bu tarihi şansı kaçırmamak için önümüzdeki günlerde transfer görüşmelerine de hız verecek.

Bu arada Manuel Lanzini için River Plate'le anlaşma noktasına gelen ve 11 Ağustos'taki son bildirim öncesi transferi sonlandırmayı amaçlayan siyah-beyazlı yönetim, Kosta Rika'lı Bryan Ruiz'le de görüşmelerini sürdürüyor.

skorer

Kaynak: http://www.milliyet.com.tr/besiktas-t...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0