Görüş Bildir
Haberler
Türkiye'deki Teknik Direktörlerin Favorisi Brezilya

Türkiye'deki Teknik Direktörlerin Favorisi Brezilya

Batuhan
10.06.2014 - 15:51

Türkiye'deki Teknik Direktörlerin Favorisi Brezilya

Türkiye'de görev yapan teknik direktörler, Brezilya'da 12 Haziran-13 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek 2014 Dünya Kupası'nda favori olarak evsahibi ekibi görüyor.

Türkiye'de görev yapan teknik direktörler, Brezilya'da 12 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek 2014 Dünya Kupası'nda favori olarak evsahibi ekibi görüyor.

Spor Toto Süper Lig'de geçen sezon görev yapan ve PTT 1. Lig'den takımlarını Süper Lig'e çıkaran 21 teknik adamla yapılan ankette, teknik direktörlerin tamamı Brezilya'yı dünya kupası şampiyonluğu için favori gösterdi.

Bazı teknik adamlar, Brezilya'nın yanı sıra Almanya ve İspanya'yı da favoriler arasında gösterdi. Teknik adamlar, şampiyonluk için Brezilya, Almanya ve İspanya dışında başka bir ülkeye şampiyonluk için şans tanımadı.

21 teknik adam ve favorileri şöyle: Teknik adam Takımı Favorisi Ertuğrul Sağlam Eskişehirspor Brezilya Hikmet Karaman Kayseri Erciyesspor (Ayrıldı) Almanya-İspanya-Brezilya Cihat Arslan İstanbul Başakşehir (Ayrıldı) İspanya-Brezilya-Almanya Hakan Kutlu Mersin İdmanyurdu (Ayrıldı) Brezilya

AA

Kaynak: http://www.aa.com.tr/tr/spor/342903--...
İçeriğin Devamı Aşağıda

21 teknik adam ve favorileri şöyle

21 teknik adam ve favorileri şöyle
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0