Görüş Bildir
Haberler
TSK, Hasan Karakaya'nın Ölümü Sonrası Akit'e Taziye Mesajı Göndermiş

TSK, Hasan Karakaya'nın Ölümü Sonrası Akit'e Taziye Mesajı Göndermiş

Batuhan
03.01.2016 - 16:04

Genelkurmay Başkanlığı, Ergenekon ve Balyoz Davası sürecinde üst düzey komutanlar aleyhinde yaptığı haberler ve attığı başlıklar nedeniyle tepkilerin odağı olan Yeni Akit gazetesinin Genel Yayın Yönetmeni Hasan Karakaya için başsağlığı mesajı gönderdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Genelkurmay Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Tuğgeneral Ertuğrul Gazi Özkürkçü’nün, Akit Gazetesi Genel Yayın Koordinatörü ve yazarı Hasan Karakaya’nın vefatı dolayısıyla taziyede bulunduğu aktarıldı.

Yeni Akit gazetesinde yer alan habere göre, Genelkurmay Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Tuğgeneral Ertuğrul Gazi Özkürkçü’nün Hasan Karakaya’nın vefatı dolayısıyla taziyelerini ilettiğini duyurdu.

Yeni Akit’te yer alan haberde şu ifadelere yer verildi:

“Usta kalem Hasan Karakaya’nın oğlu Fatih Karakaya ile görüşen Tuğgeneral Özkürkçü, Hasan Karakaya’nın Türkiye’nin en önde gelen gazetecilerden olduğunu belirterek, ‘Haksızlığa karşı en zor zamanda konuşmasını bilmiş ve dik duruşundan asla taviz vermemiştir.’ dedi. Vefatıyla birlikte Türk gazeteciliği açısından yeri doldurulamayacak bir boşluğun oluşacağını söyleyen Özkürkçü, başta ailesi olmak üzere, Akit camiasına, Türk Basınına ve okurlarına, Genelkurmay Başkanlığı adına başsağlığı dileklerini iletti.”

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
91
26
10
8
5
3
0