Görüş Bildir
Haberler
Trump'ı Sessizce Protesto Eden Müslüman Kadın Mitingden Kovuldu

Trump'ı Sessizce Protesto Eden Müslüman Kadın Mitingden Kovuldu

Ulaş
09.01.2016 - 17:05

ABD'de Müslümanlara yönelik ayrımcı sözler sarf eden ve onları ülkeden kovacağını söyleyen başkan aday adayı Donald Trump, seçim mitinginde bir Müslüman kadın tarafından protesto edildi. 'Selam ben geldim' yazılı bir tişört ile ayağa kalkan kadın salondan atıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

ABD'de Müslümanlara yönelik ayrımcı sözler sarf eden ve onları ülkeden kovacağını söyleyen Cumhuryetçi Parti'den başkan aday adayı Donald Trump, Kuzey Carolina'da gerçekleştirdiği seçim mitinginde protesto edildi. Tam Müslümanlar hakkında konuşurken üzerinde 'Salam I Come, In Peace- Selam ben geldim, Barış içinde' yazılı tişörtü ve yakasında Müslüman yazan rozetiyle Rose Hamid isimli ABD'li kadın ayağa kalktı. Onunla birlikte aynı rozeti taşıyan bir grup ABD'li de ayağa kalkarak sessiz protesto gösterisine katıldı. Trump bu eylemin ardıundan sustu ve salondakiler Müslüman kadını yuhalamaya başladı.

Hamdi polisler tarafından salondan çıkarıldı. Bu sırada yakındaki Trump taraftarlarının kadına sözlü olarak sataştığı görüldü.

Olayın ardından CNN International'a açıklamada buluna Hamid 'Kendimi tehdit altında hissetmedim. Bu insanlardan korkmadım. Bir adam 'Defol git. Bomban var mı?' dedi. Ben de 'Hayır. Sen de var mı?' diye yanıt verdim. Benim hakkımda çirkin sözler söylediler' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
174
73
55
24
8
5
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
bbhmm

Trump, doğan her müslüman bebeğin mevlüdünde c4 dağıtılıyo sanıyo herhalde. Knucklehead.

goofy

Modern çağın " ebu cehili " olmaya çalışıyor bu trump denen arkadaş sanırım?

Bacım s..kt et şu faşisti ya, ne gidiyon sen o salağın seçim mitingine, anlayana sivrisinek saz anlamayana davulu zurnayı soksan az :)

Grumpy Cat

Canım ağzından bal damlıyor ya, çok takdir ettim :D