Görüş Bildir
Haberler
TV
Top-10 2014 Vizyon Filmleri

Top-10 2014 Vizyon Filmleri

Philodoks Net
28.03.2014 - 22:58 Son Güncelleme: 28.03.2014 - 23:50

Top-10 2014 Vizyon Filmleri

Yazımıza başlarken, haftasonu ne yapılır? , sinemalarda hangi filmler var? En son hangi film çıktı? Gibi soruları duyar gibiyiz. Philodox'un en asıl görevlerinden bir tanesi de en taze bilgileri okuyucularına sunmak olduğu için, sizlere en yeni çıkan sinema filmleri arasından seçtiğimiz en iyi TOP-10 2014 vizyon filmleri başlığı altında bir yazı hazırladık. Artık haftasonunuzun güzel geçebileceğinden kesinlikle emin olabilirsiniz. Aralarında komedi filmleri, aşk, çizgi animasyon ve hatta aksiyon filmleri de bulunuyor. Şu anki moralinize göre istediğiniz bir filmi seçebilir, ister evinizin konforunda bedava izleyebilir, isterseniz de sinemada seyredebilirsiniz. En yeni vizyon filmleri ile artık eğlencenin doruğuna çıkmak için, arkanıza yaslanın ve bu keyfin tadını çıkarın. İşte karşınızda özenle hazırladığımız online sinema vizyon filmleri listesi…

Togan Gökbar'ın yönetmenlik koltuğuna oturduğu bu filmde, Şahan Gökbakar filmin senaristliğini üstlenmiştir. Bu Türk komedi filmi, 2012 yılı yapımıdır. Ancak, 2014 filmleri listemize uygun gördüğümüz halukulade eğlenceli bir filmdir. 20'li yaşların sonu, 30'lu yaşların başındaki Celal rolündeki Şahan Gökbakar, Karaköy mahalinde babasının elektrikçi dükkanında zoraki çalışmaktadır. Sevgilisi Ceren ise bir mobilya mağazasında çalışmaktadır. Bu ikili 6 yıldır birlikte olmalarına rağmen, Celal'den herhangi bir evlenme teklifi Ceren almamıştır. Celal bir arkadaşının bekarlığa veda partisine gitmek ister, ancak Ceren buna izin vermez. Bunun üzerine Celal, haber vermeden bu partiye katılır, ancak orada içki, eğlence ve Rus kızlarının cazibesine kendisini kaptırınca, haberi olmadan bir video çekimine ortak olur. Sabah uyandıklarında Youtube üzerinde yayınlanan bir videoda, kız arkadaşı Ceren hakkında ağza alınmayacak şeyler söylediği ortaya çıkar ve işte tam da bu noktada olanlar olmaya başlar. Sevgilisini tekrar geri kazanmak için, her yolu deneyen Celal'in macerasına ortak olmak için bu harika Türk komedi filmini izlemenizi tavsiye edebiliriz.

2014 sinema filmleri listemize aldığımız, ancak yine 2012 yılı yapımı olan, yönetmenliğini Özcan Deniz'in yaptığı bu Türk sinema filmi evim sensin izlemek için hikayesine göz atmanız yeterli olacaktır. Kırılmış kalbi'nin yaralarını ve zorluklarını üzerinde taşıyan Leyla'nın hayatında gerçekleşen kötü olaylar sonucu baba evine dönmesiyle iki ateş arasında kalmaktadır. Bir yandan, gönül yarasını, bir yandan da babası ile arasını düzeltmeye çalışır. Ancak baba evine döndüğünde, aslında çok daha acıklı bir girdapa girdiğinden de habersizdir. Filmi daha fazla açmak yerine bu drama filmi ile iyi vakit geçireceğinizi umarak, seyretmenizi tavsiye ediyoruz.

Yapımcılığını CMYLMZ Fikirsanat'ın, yönetmenliğini de Murat Dündar'ın üstlendiği Fundamentals, 2011 yapımı tek kişilik bir standup gösterisidir. Sinemalarda 2013 tarihinde vizyona giren bu harika komedi filmi, milyonların kalbinde taht kurmuştur. Eğer daha önce izlemediyseniz, muhakak hemen şimdi internette Cem Yılmaz Fundamentals Full tek parça bedava online izle kelimesiyle aratabilir, seyir keyfine dalabilirsiniz.

2013 yılı Türk yapımı komedi filmleri arasında yer alan, izlemeyenler için 2014 vizyon filmleri arasına aldığımız bu muhteşem komedi filmi ile iyi vakit geçireceğinizden emin olabilirsiniz. Romantik komedi türünde ve isminde olan, Romantik Komedi 1 filminde rol alan tüm oyuncular yine aynı kadroyla ikinci kısımda da oynamışlardır. Yönetmenlik koltuğuna Erol Özlevi otururken, oyuncular arasında Sinem Kobal, Sedef Avcı, Burcu Kara, Engin Altan Düzyatan, Gürgen Öz, Cemal Hünal ve Öykü Çelik yer almaktadır.

Demet Akbağ, Ercan Kesal gibi oyuncuların bulunduğu, 2013 yapımı, Türk komedi filmi olan hükümet kadın, kahkahalarınızı atarak eğlenceli vakit geçirebileceğiniz en iyi komedi filmlerinin arasında yer almaktadır. Sermiyan Midyat hem senoryoyu yazmış, hem de başrolde oynamıştır. Okur-yazar olmayan, 8 çocuklu bir kadın Midyatlı kadın Xate'nin kocası Belediye başkanıdır. Kocasının ölümünden sonra, başkanlık koltuğuna oturmuşur. Bundan sonra garip olaylar peydah olmuştur. Bize de sizlere bu harika komedi filmini izlemenizi tavsiye etmek düşmektedir.

Çakallarla Dans filminin devamı olarak çekilen Çakallarla Dans 2, 7 Aralık 2012 tarihinde vizyona girmiştir. Başrollerini, Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Timur Acar, Murat Akkoyunlu üstlenmişlerdir. Yönetmenlik ve senaristlik koltuğuna da Murat Şeker oturmuştur. İlk filmin sonucu olarak cezaevine düşmüşlerdir. Ancak sonrasında şartlı tahliyeyle salıverildiklerinde artık daha fazla çakallıkla işleri olmamaları gerektiğine dair sözleşirler. Ancak işler umdukları gibi gitmez…

Yılmaz Erdoğan filmleri hayranıysanız, muhakkak izlemeniz gereken filmlerin arasında gelmektedir. Biyografi, dram ve tarihi konuları üzerinde barındıran kelebeğin rüyası filminde Yılmaz Erdoğan hem yazıp, hem de yönetmiştir. Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Mert Fırat gibi ünlülerin yer aldığı bu harika sinema filmi, II. Dünya savaşı zamanlarında Zonguldak'ta yaşayan ve genç yaşlarında ölen şairlerin, Rüştü Onur ve Muzaffer Tayyip Uslu'nun hayat hikayelerini anlatmaktadır. Kelebeğin rüyası, 2013'ün Eylülünde, 86. Akademi Ödülleri'nin de En iyi Yabancı Film dalında Oscar adayı olarak seçilmiştir.

Bu ödüllü drama filmini seyretmenizi tavsiye ediyoruz.

İngilizce Smurf olan, bizim çocukluğumuzdan beri severek seyrettiğimiz şirinler, şimdi de ikinci versiyonu olarak Şirinler 2 ile sinemalarda…, 2013'te çekilen Amerika yapımı 3 boyutlu komedi filmi listlerinde yer alır. Gargamel'in şirinleri yakalama macerasına katılmak için, hemen izlemenizi tavsiye ediyoruz.

Amerikalı süper kahraman filmi sevenlerdenseniz, bu fantastik film tam size göredir. Iron Man yani, Demir adam serisinin sonuncusu olarak beyaz perdeye aktarılan bu harika filmin başrollerinde Robert Downey Jr., Gwyneth Paltrow gibi yıldızlar bulunmaktadır. Iron Man 3 yönetmenlik koltuğunda ise Shane Black oturmaktadır. Marvel Stüdyolarının eseri olan, Walt Disney stüdyolarının dağımtıcılığını üstlendiği bu fantastik film için tam 200 milyon dolar harcanmıştır.

2013 yılı yapımı, 2014 vizyon filmleri arasına aldığımız Selam, yönetmen olarak Levent Demirkale'nin başarısından yararlanmıştır. Dram filmi severler için gerçekten önerilebilecek bir film olan bu harika film 3 kıtada çekilmiştir. Oyuncular arasında Burçin Abdullah, Yunus Emre Yıldırımer, Hasan Nihat Sütçü gibi çok ünlü olmayan ancak başarılı oyuncular yer almaktadır.

Kaynak: http://philodox.net/top-10-2014-vizyo...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın