Görüş Bildir
Haberler
Tolgay Arslan Kartal Oluyor

Tolgay Arslan Kartal Oluyor

Fatih
10.01.2015 - 18:42
İçeriğin Devamı Aşağıda

Beşiktaş yönetiminin, Galatasaray ve Trabzonspor'un da gündeminde olan Hamburg'un 24 yaşındaki Türk yıldızı Tolgay Arslan ile 2 ay önce prensipte anlaştığı ortaya çıktı

Beşiktaş yönetiminin, Galatasaray ve Trabzonspor'un da gündeminde olan Hamburg'un 24 yaşındaki Türk yıldızı Tolgay Arslan ile 2 ay önce prensipte anlaştığı ortaya çıktı Devre arası transferine Milosevic'i alarak start veren Beşiktaş'ın yeni hedefi Hamburg'un Türk yıldızı Tolgay Arslan... Galatasaray ve Trabzonspor'un da istediği 24 yaşındaki ön liberoyu uzun süredir takip altında tutan siyah-beyazlıların, ilk teması 2 ay önce kurduğu öğrenildi. Yunanistan'daki Asteras maçından bir gün önce Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın görüştüğü Tolgay ile prensipte anlaşma sağladığı ortaya çıktı.

SAĞ BEK İÇİN GAZA BASILDI

Beşiktaş sağ bek transferinde de gaza bastı. Listesinde çok sayıda isim olan siyah-beyazlılar önceliği Benfica'da top koşturan Maxi Pereira'ya verdi. Uruguaylının Beşiktaş'a gelmeye istekli olduğu, kulübüyle ise pazarlıkların sürdüğü kaydedildi. Pereira'da sorun çıkması halinde ise Antonio Barragan için Valencia ile pazarlık masasına oturulacak. Bu arada uzun süredir gündemde olan Martin Linnes'in kararsız tavırlarının yönetimi soğuttuğu ifade edildi.

SİVOK'A TALİP ÇIKTI

Beşiktaş'ta satış listesine konan Tomas Sivok'a sürpriz bir talip çıktı. Süper Lig'de alt sıralardan uzaklaşma çabası veren Balıkesirspor'un, Çek stoperi siyah-beyazlı kulüpten istediği ve iki kulübün önümüzdeki hafta içi pazarlık için bir araya geleceği öğrenildi.

Sabah

Kaynak: http://www.sabah.com.tr/spor/futbol/2...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın