Görüş Bildir
Haberler
Sürpriz Hamle! PTT 1. Lig'den Cimbom'a

Sürpriz Hamle! PTT 1. Lig'den Cimbom'a

Fatih
07.01.2014 - 20:17

Sürpriz Hamle! Ptt 1. Lig'den Cimbom'a

PTT 1'inci Lig ekiplerinden Bucaspor, orta saha oyuncusu Umut Gündoğan'ın transferi konusunda Galatasaray'la prensip anlaşmasına vardı.

PTT 1'inci Lig ekiplerinden Bucaspor, Süper Lig ekiplerinin peşinden koştuğu orta saha oyuncusu Umut Gündoğan'ın transferi konusunda Galatasaray'la prensip anlaşmasına vardı. Galatasaray'ın, Bucaspor'a Umut için 550 bin Euro ve bir futbolcu teklif ettiği öğrenildi.

Sarı lacivertliler, Galatasaray'dan paranın yanı sıra Ankaraspor'da kiralık olarak forma giyen sol kanat oyuncusu Serdar Eylik'i istiyor. Transfer önümüzdeki günlerde kesinleşecek. Futbola Belçika'da başlayan 24 yaşındaki Umut, 2007'de Gençlerbirliği'ne transfer oldu. Fethiyespor'da da kısa dönem oynayan gurbetçi futbolcu Bucaspor formasıyla 50 maçta 6 gol attı.

ÖMER DE GİDİYOR

Bucaspor, transfer gündemini uzun süredir meşgul eden Ömer Kahveci konusunda da Kayserispor'la son pazarlıkları yapıyor. Kurmaylar, Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma'yla Antalya'da sık sık görüşüyor. Sarı lacivertlilerde forma şansı bulamayan Mehmet Sak'ın ise Adanaspor'la anlaştığı iddia edildi.

Kaynak: Skorer

Kaynak: http://www.maraton.com.tr/detay.asp?n...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın