Görüş Bildir
Haberler
Sur'dan Bir Acı Haber Daha: Şehit Sayısı İkiye Yükseldi

Sur'dan Bir Acı Haber Daha: Şehit Sayısı İkiye Yükseldi

Onedio Medya
17.02.2016 - 10:45 Son Güncelleme: 17.02.2016 - 14:44

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde 2 Aralık 2015 tarihinden sokağa çıkma yasağı konularak başlatılan operasyonlar devam ediyor. Dün geceki çatışmalarda ağır yaralanan Astsubay Mehmet Ali Dinç, kaldırıldığı Asker Hastanesi’nde şehit olmuştu. Bugün ilerleyen saatlerde Sur'dan ikinci acı haber geldi... Genelkurmay Başkanlığı, 1 astsubayın daha şehit olduğunu açıkladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nde çıkan çatışmada Astsubay Mehmet Dinç'in şehit olmasının ardından bugün çıkan çatışmada 1 astsubay daha şehit oldu. 

Astsubayın teröristlerin keskin nişancı tüfeği Kanas ile açtığı ateşte şehit olduğu belirtildi.

Öğlen bir açıklama daha yayımlayan Genelkurmay'ın yaptığı açıklama şöyle:

Öğlen bir açıklama daha yayımlayan Genelkurmay'ın yaptığı açıklama şöyle:

'17 Şubat 2016 tarihinde Diyarbakır ili Sur ilçesinde devam eden operasyonlar esnasında, bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce yapılan silahlı saldırı sonucu bir kahraman silah arkadaşımız ağır yaralanmış, derhal hastaneye sevk edilmiş, ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak saat 12:05'te şehit olmuştur.

Söz konusu çatışmada, bölücü terör örgütü mensubu bir terörist silahıyla birlikte ölü olarak ele geçirilmiştir.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır temenni ediyoruz.'

Astsubay Mehmet Dinç'in cenazesi memleketine uğurlandı...

Astsubay Mehmet Dinç'in cenazesi memleketine uğurlandı...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Dün Diyarbakır'ın Sur ilçesinde süren operasyonlarda PKK'lıların silahlı saldırısı sonucu 1'i ağır olmak üzere 3 asker yaralanmış, hastaneye kaldırılan ve durumu ağır olan Astsubay Mehmet Dinç'in şehit olmuştu.

Astsubay Mehmet Dinç için Diyarbakır Asker Hastanesi'nde uğurlama töreni düzenlendi. Törenin ardından şehit Astsubay Mehmet Dinç'in cenazesi, toprağa verilmek üzere memleketi Malatya'ya gönderildi.

DHA ve Genelkurmay Başkanlığı

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

terör bitti. devlet çok iyi çalışıyor. mükemmel derecede yönetiliyoruz. her şeyin üstesinden geldik. bakınız bunlaaaaaarrrrrr afedersiniz kürt. bunlarııııı b... Devamını Gör

Nikola Tesla

Sur temizlenmemiş miydi ya ?

Pasif Kullanıcı

Yok duble yol yaptilar.