Görüş Bildir
Haberler
Şehit Askerin Acı Haberi Gelince Patikadan Gidilen Evine Yol Açıldı

Şehit Askerin Acı Haberi Gelince Patikadan Gidilen Evine Yol Açıldı

Batuhan
17.02.2016 - 12:47 Son Güncelleme: 17.02.2016 - 13:46

Ankara'dan geçici görevle gönderildiği Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nde dün gece şehit olan 23 yaşındaki astsubay Mehmet Ali Dinç'in acı haberi Malatya'daki baba evine ulaştı. Şehidin ailesine ait olan evin patika yolu, Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından iş makinaları ile açıldı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Malatya'nın kenar semtlerinden Yeşiltepe'de bahçeli tek katlı bir evde oturan Dinç ailesine acı haber bu sabah sağlık görevlileri eşliğinde bildirildi.

Diyarbakır'a geçici görevle gittiğini ailesine söylememiş

Diyarbakır'a geçici görevle gittiğini ailesine söylememiş

Ailenin en büyük çocuğu olan şehit astsubay Mehmet Ali Dinç'in, 3'ü kız 5 kardeşi olduğu ve Diyarbakır'a geçici görevle gittiğini ailesine söylemediği öğrenildi.

Patikadan gidilen evine yol açıldı

Patikadan gidilen evine yol açıldı

3 yıllık astsubay Mehmet Ali Dinç'in şehit olduğu haberinin Malatya'ya ulaşması üzerine, şehidin ailesine ait olan evin patika yolu, Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından iş makinaları ile açıldığı gözlendi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bekar olan şehit Astsubay Mehmet Ali Dinç'in baba ocağına Türk bayrakları asıldı. Şehidin yakınları haberi alır almaz baba Ramazan Dinç'in evinde toplanmaya başladı.

Şehit astsubayın bugün ikinde namazından sonra düzenlenecek törenle Malatya Şehir Mezarlığındaki şehitlikte toprağa verileceği bildirildi.

Mikail Pelit / DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
60
18
10
4
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

astsubay ve uzman çavuşlarımıza iyi bakın Türk Milleti, gidecek yeri olmayan gençlerimiz devlet garantisinde iş istediği kızı ailesinden istemek için iyi bir... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

şehitlere minnettarız. belediyenin aq

Sek...

Allah şehidimize gani gani rahmet eylesin, o belediyenin de ...