Görüş Bildir
Haberler
Sosyal Medya Bilekliği: Hicon

Sosyal Medya Bilekliği: Hicon

nazli yüzüak
06.08.2014 - 10:41 Son Güncelleme: 06.08.2014 - 11:53

Giyilebilir araçlara eklenen Sosyal Medya Bilekliği Hicon akıllı telefonunuza gelen bildirimlerden haberdar ederken diğer yandan sürpriz yenilikler sunuyor.

Sosyal medya etkileşimlerinizi masaüstünüzde ya da cebinizde saklamanız gerekmiyor. Onları bileğinize takıp herkese gösterebilir ve tam anlamıyla etkileşime girebilirsiniz. Hicon, kullanıcılarına işte bunu vadediyor. Sosyal medya hesaplarına bağlı olan küçük ve renkli düğmeleri ile Hicon’un bir benzeri daha yok.

Hilcon kendini “Sosyal Medya Bilekliği“ olarak adlandırıyor ve kendini şöyle tanımlıyor: Facebook, Instagram, Twitter ve WhatsApp gibi sosyal medya hesaplarınız için üzerinde altı adet düğme bulunansu geçirmez silikondan yapılmış bir bileklik.  Sosyal medya hesaplarınızın birinden akıllı telefonunuza bir bildirim geldiği zaman Hicon’unuzun üzerindeki ilgili düğme ışık saçıyor ve titreşim yayıyor. Kullanıcılar bileklerini sallayarak alarmı kapatabiliyor.

Sosyal bileklik aynı zamanda kullanıcıların gerçek sosyal etkileşim kurmalarına yardımcı olmak üzere tasarlandı. Örneğin, aynı ortamda bulunan benzer ilgilere sahip kullanıcıların birbirlerini fark etmesini sağlıyor. Ayrıca kullanıcılar bilekliklerini birbirine yaklaştırdığında birbirlerini sosyal medya hesaplarına ve telefon rehberine de eklemiş oluyorlar. Böylece yeni tanıştığınız birine “Çak bi’ beşlik!” diyerek numarasını isteyebilir ve Facebook’tan ekleyebilirsiniz.

Kaynak: http://www.dijitalajanslar.com/sosyal...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Hicon - The social bangle - Internet of Things wearable smart bracelet by Things-lab

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın