Görüş Bildir
Haberler
Slaven Bilic : Sen Özel Bir Oyuncusun

Slaven Bilic : Sen Özel Bir Oyuncusun

Mustafa Murat ARSLAN
22.03.2014 - 10:08 Son Güncelleme: 22.03.2014 - 13:18

Slaven Bilic : Sen Özel Bir Oyuncusun.

Portekizli oyuncu, yurt dışından getirilen özel iğnelerle tedavi oluyor, gün boyu kuvvet çalışmalarını aksatmıyor. Slaven Bilic de, “Sen özel bir oyuncusun. Kalan haftalarda sana ihtiyacım var. Şampiyonlar Ligi’ne gitmek için bundan sonraki maçları mutlaka kazanmalıyız” diyerek Fernandes’i moral olarak ayağa kaldırmayı planlıyor.

Galatasaray maçında sol dizine darbe aldıktan sonra bırakın maçları, takımla birlikte antrenmanlara bile çıkamayan Manuel Fernandes, Fenerbahçe derbisine yetişecek.

Ortada görünmediği için, “sakat olmadığı” yönünde şüpheler taşıyan Portekizli futbolcu, kulüp doktoru Ertuğrul Karanlık tarafından tedavi altına alındı. Yurt dışından getirdiği özel iğnelerle günde iki kere tedavi olan ve bunun yanı sıra gün boyu kuvvet çalışmalarını da aksatmayan Fernandes, önümüzdeki hafta takım idmanlarına da başlayacak.

İyileşme sürecini hem yönetimle, hem de teknik heyetle paylaşan Fernandes, teknik direktör Bilic ile yaptığı konuşmada, “Beşiktaş’a geldiğimden beri bir çok kez ağrılarıma rağmen maçlara çıktım. Ciddi bir sakatlığım olmadığı sürece görevden kaçmam. Takıma geri dönmeyi herkesten çok istiyorum. Özellikle Fenerbahçe maçında iyi futbol oynayarak taraftarı sevindirmek istiyorum” diye konuştuğu vurgulandı.

‘Çok katkın olacak’

Fernandes’in özverisini gören Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic’in ise, “Sen özel bir oyuncusun. Tedavi sürecini ben de takip ediyorum. Kalan haftalarda sana ihtiyacım var. Şampiyonlar Ligi’ne girmek için bundan sonraki maçları mutlaka kazanmalıyız. Bu nedenle senin de çok önemli katkıların olacak” ifadelerini kullandığı belirtildi.

MİLLİYET

Kaynak: http://www.spor1903.com/slaven-bilic-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın