Görüş Bildir
Haberler
TV
Siyasetten Yorulan Nazlı Ilıcak, ‘Pazar Gezmesi'ne Çıkıyor

Siyasetten Yorulan Nazlı Ilıcak, ‘Pazar Gezmesi'ne Çıkıyor

Burçak Cürül Öztürk
02.03.2014 - 18:14 Son Güncelleme: 29.04.2022 - 17:37

Siyasetten Yorulan Nazlı Ilıcak, ‘Pazar Gezmesi'ne Çıkıyor

Siyasetçi ve gazeteci kimliği ile tanıdığımız Nazlı Ilıcak, bu kez farklı bir konsepte sahip programla izleyenlerinin karşısına çıkıyor.

İlk bölümünü bugün 12.30’da Kanal D ekranlarında izleyeceğimiz ‘Pazar Gezmesi’ adlı programda Ilıcak, sanatçıların, işadamlarının, sporcuların evine konuk olarak gidecek. Ilıcak’ın ilk hafta heyecanını paylaşan ve evinin kapılarını açan isim ise şarkıcı Ajda Pekkan. Sürprizlerin de yer alacağı bu ilk bölümde Ilıcak, Pekkan’la yemek yapıp, şarkı söyleyecek. Gazeteci Ilıcak, program ile ilgili “Çok renkli, değişik kesitler bulunan bir program oldu.” yorumunda bulunuyor.

Türkiye’de yapılan siyasetin kendini yorduğunu anlatan Ilıcak, ilgi duyduğu magazin adına “yapılmamışı yapayım” diyerek program yapmaya karar verdiğini söylüyor. Ilıcak, yıllardır dostluk kurduğu sanatçı, işadamı, sporcu olarak tanıdığımız insanların evlerine konuk olarak, hayatlarına dair kesitler sunacak. Pazar sabahlarını keyifli kılmak adına çekimleri yapılan programda, ünlü simalar kendilerini anlatabilme olanağı yakalayacak. Merak edilen yaşamların yanında isimler bilinmeyen yanlarını, el becerilerini de gösterecek. Hazırladığı programı “Hafif bir magazin programı değil, olay yaratacak, konuğu zora sokacak anlar yok.” sözleriyle anlatıyor. Şimdiden, gelecek altı bölümün çekildiğini belirten Ilıcak, konuğu olan her ismin memnun bir şekilde çekimlerden ayrıldığını aktarıyor. Evinde ziyaret ettiği konuğu ile birlikte aktiviteler de yapan Ilıcak, sohbet esnasında kendi fikirlerini de söylediğini kaydediyor.

Bu haftaki ‘Pazar Gezmesi’ne evini açan Pekkan, bilinmeyenleri ve merak edilenleri cevaplamakla kalmayıp Ilıcak için mutfağa girip poğaça hazırlayacak. Nazlı Ilıcak, söyleşi tadında sohbetin yanı sıra herkesin merak ettiği soruları soracak. Pekkan, anne-babasına dair anılarının yanı sıra, hayatında yaşadığı en büyük üzüntüsünü de anlatacak. Aynı zamanda dostu olan Pekkan için Ilıcak, evini kendisine açmasından dolayı mutlu olduğunu, “Program oynamamış olmasına rağmen bana ve kanala güvenerek evinin kapılarını bizler için açtı.” sözleriyle anlatıyor. Pazar Gezmesi’nin gelecek konukları arasında Emel Sayın, Hakan Şükür, Ali Sabancı, Seyfi Dursunoğlu, Orhan Gencebay gibi ünlü isimler var. Ilıcak, sunuculuğunu üstlendiği program için, “Bir stüdyo durgunluğundan uzak, hep aynı mekânlarda çekilen rutin programların dışında her hafta farklı bir ünlünün evinin kapılarını açtığı bir program olacak.” yorumunu yapıyor. Hareketli bir program olması sebebiyle saatler süren çekimler sırasında ayakta olan Ilıcak, bunun zorlandığı kısımlardan biri olduğunu aktarıyor.

NALAN KAYA

Zaman

Kaynak: http://www.zaman.com.tr/_siyasetten-y...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın