Görüş Bildir
Haberler
Sınırda 5 IŞİD Üyesi Öldürüldü

Sınırda 5 IŞİD Üyesi Öldürüldü

Onedio Medya
28.01.2016 - 18:34 Son Güncelleme: 28.01.2016 - 23:23

IŞİD, Gaziantep'in Karkamış ilçesi Suriye sınır hattında mayın tespit ve temizleme çalışması yapan güvenlik güçlerine ateş açtı. Saldırıda ölen ya da yaralanan asker olmadığı bildirildi. IŞİD militanlarına ait aracın ise Türkiye tarafından açılan ateş sonucunda içinde bulunan 5 teröristle imha edildiği belirtildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Anadolu Ajansı'nın haberine göre güvenlik güçleri, Karkamış Belediyesi yakınındaki sınır hattında mayın tespit ve temizleme çalışması başlattı. Çalışmalar devam ettiği sırada, Cerablus'un kontrolünü elinde bulunduran IŞİD mensuplarınca güvenlik güçlerine ateş açıldı.

Belediye binası boşaltıldı

Belediye binası boşaltıldı

Fotoğraf: DHA

Bölgede bulunan askerler, belirlenen hedeflere karşılık verdi. Ölen ya da yaralananın olmadığı saldırıda, seken bazı mermilerin hizmet binasına isabet etmesi nedeniyle Karkamış Belediyesi geçici olarak boşaltıldı.

Olayın ardından sınır hattında önlemlerini artıran güvenlik güçleri, vatandaşlara da bölgeye yaklaşmamaları konusunda uyarıda bulundu.

Ateş açan militanlar öldürüldü

IŞİD militanlarına ait aracın Türkiye tarafından açılan ateş sonucunda içinde bulunan 5 teröristle imha edildiği, IŞİD militanlarının da tamamının etkisiz hale getirildiği belirtildi.

Mayın temizleme aracı yaklaşık 10 gündür, terör örgütü sınır hattına örülecek güvenlik duvarı çalışmaları kapsamında Karkamış'ta görev yapıyordu.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
45
32
25
15
14
10
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
haylaz adam

çok pis kınıyoruz Türkün sabrını zorlamasınlar. v.s. v.s.

Pasif Kullanıcı

;D bu öfkeli kankiler dövlet kuracak hee 0.o cok pis KINAMA bekliyoruz!