Görüş Bildir
Haberler
Obama’ya Benzeyen 'Şeytan' Karakteri Filmden Çıkarıldı

Obama’ya Benzeyen 'Şeytan' Karakteri Filmden Çıkarıldı

Burçak Cürül Öztürk
19.02.2014 - 16:21 Son Güncelleme: 10.05.2022 - 14:59
İçeriğin Devamı Aşağıda

Şeytanı Oynadı Tabii Göremedi

Geçen yıl ABD’de yayınlanan The Bible adlı mini-dizi, yoğun ilgi görmesi üzerine beyazperdeye aktarıldı. The Son of God adlı filmdeki “Şeytan” karakteri ise ABD Başkanı Barack Obama’ya benzediği için kurgu masasında filmden çıkarıldı.

History Channel’da yayınlanan 10 saatlik dizi, İncil’de yer alan Nuh’un Gemisi ve İsa Peygamber’in çarmıha gerilişi gibi konuları anlatıyordu. Yönetmenliğini Christopher Spencer’ın üstlendiği ve İsa Peygamber’i Diogo Morgado’nun canlandırdığı Son of God, İsa Peygamber’in yaşam öyküsünü anlatıyor. Film, ABD’de 28 Şubat’ta gösterime girecek.

Pek çok kilise cemaati, İsa Peygamber’in öyküsünün anlatılmasından hoşnut olduklarını bildirerek şimdiden sinema salonlarını kapattı. Toplu bilet alan cemaatler, filmin gişesinin de bir hayli yüksek olacağına işaret ediyor.

The Bible dizisinde Şeytan karakterini Mohamen Mehdi Ouazanni canlandırıyordu. Dizinin yayınlanmasıyla birlikte Ouazanni’nin Başkan Obama’ya benzerliği özellikle sosyal medyada infial yaratmıştı. Yapımcı Roma Downey, şeytan karakterinin Obama’ya benzerliğinin çok dikkat çektiğini, insanların İsa Peygamber yerine Şeytan karakterinden bahsetmelerinden rahatsız olduğunu belirtti. Downey, filmin ise sadece İsa Peygamber hakkında olmasını istediğini, bu nedenle de Şeytan karakterini kurgu masasında filmden çıkardıklarını açıkladı.

Taraf

Kaynak: http://www.taraf.com.tr/haber/seytani...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın