Görüş Bildir
Haberler
Sevgilinden Ayrılmana Ne Kadar Kaldı?

Sevgilinden Ayrılmana Ne Kadar Kaldı?

Bir Varmış Bir Yokmuş
11.03.2015 - 18:20 Son Güncelleme: 13.03.2015 - 15:48

İlişkiler öyle sanıldığı kadar kolay değildir! Şöyle diyelim, ilişkiyi doğru düzgün yürütmeyi becerebilen kişi, Dünya Bankası'nı da yönetebilir, o derece zor. Peki dışarıdan bir gözle bakıldığında sen bu ilişkiyi yürütebiliyor musun? Bunu öğrenmek için bu testi çözmelisin!

Not: Yalnızlar için köprüden önceki son çıkış! :)

1. Cinsiyetin?

2. Hangi sıklıkla kavga ediyorsunuz?

3. Kavgayı ilk kim çıkarır?

4. En çok neden dolayı kavga ediyorsunuz?

5. Küslüğünüz ne kadar sürüyor?

6. Sana ne sıklıkta sürpriz yapar?

7. Sevgilinizin cep telefonunu ne sıklıkta karıştırırsınız?

8. Ne sıklıkta sinemaya gidiyorsunuz?

Korkma siz ayrılmazsınız.

Korkma siz ayrılmazsınız.

Tebrikler, sorulara verdiğin cevaplara göre, tıkır tıkır yürüyen şıkır şıkır bir ilişkin var. Sebepsiz yere kavga çıkarmıyorsun, sen de o da; laf olsun diye de trip de atmıyorsunuz. Egodan ve gururdan gerektiği yerde feragat da ediyorsunuz; çünkü biliyorsun ki onsuz nefes alamayacaksın, hele buralarda hiç duramayacaksın. Olgunsunuz ayrıca, gereksiz yere birbirinizi kırmıyorsunuz. Aynen devam, ki zaten siz bunun farkındasınız!..

Ona biraz zaman vermen lazım!

Ona biraz zaman vermen lazım!

Verdiğin cevaplara göre sen karşındakini tanımakta zorluk çekiyorsun, ki hiç paniğe kapılma normal şeyler bunlar. Çünkü insan dediğin şey başlı başına bir muamma, kafasındaki şeyleri çözebilmek için kendini çıldırasıya paraladığını biliyoruz. Hem sen ve galiba o da, biraz aceleci misiniz nesiniz? Hayır, bize öyle geldi de! Ya işte, çok fazla darlamayın birbinizi, sıkboğaz etmeyin, bol dinleyip az konuşun. Herkesin az biraz alana ihtiyacı vardır değil mi? Ama kararında ;)

Ayrılık yakın, meşaleyi yakın!

Ayrılık yakın, meşaleyi yakın!

Verdiğin cevaplara göre, ne yazık ki sizin ilişkinizin son kullanım tarihi gelmek üzere. Raf ömrü zaten geçmiş de, işte buzdolabında saklıyorsunuz onu. Yani sen de, o da yutuyorsunuz; ama pasif-agresif bir halinizin olduğunu da itiraf etmek gerek. Fakat asla panik yapmayın. Çünkü bu iş düzelebilir. En başta birbirinizi dinlemeyi deneyin. Bu olmazsa, ilerideki halinizi düşünün; çünkü bu lanet olasıca aşk dediğin şey bitip gittiğinde, ne kavga akılda kalıyor, ne gürültü. Sanki hep çilek kokuyormuşçasına, güzel anılar kalıyor elde! O daha da koyuyor işte. Bizce bunları bir düşünün; ama ikiniz de ;)

Mert Fırat ve Melisa Sözen'in başrollerini paylaştığı Bir Varmış Bir Yokmuş 6 Mart'ta tüm sinemalarda!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
56
38
24
21
18
17
14
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
TC Çağdaş Oğan

"korkmayın siz ayrılmazsınız" çıktı heee heee bilemedi ki.... benim çıktığım yok ki nasıl şey olsun kiii :D .... bir saniye ya?? :( şey ben biraz yatağımda a... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Hahahahha

Ona biraz zaman vermen lazım... sevgilim yok ki ben niye çözdüm ln bunu// aa!! lee min ho

Burcu Dilek

Bizim testte sevdiğimiz tek şey o olmuş heralde :D

KOVALA NEJDET

test falan yormayın beni koy tekmeyi diyorsanız koyayım ? -.-