Görüş Bildir
Haberler
Senin Kime Aşık Olduğunu Tahmin Edebilecek miyiz?

etiket Senin Kime Aşık Olduğunu Tahmin Edebilecek miyiz?

Osman Avcı
26.03.2015 - 13:57 Son Güncelleme: 26.03.2015 - 15:35

Çocukluğumuzun o unutulmaz tuzluk oyununa göre, senin kime aşık olduğunu tahmin edebilecek miyiz?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Öncelikle bir renk seç!

Başka bir renk seç!

Şimdi de 1'den 8'e bir sayı seç!

Bir sayı daha seç!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Yakın Arkadaşının Kardeşi'ne!

Yakın Arkadaşının Kardeşi'ne!

Sen kesinlikle en yakın arkadaşının kardeşine abayı yakmışsın. Onu gördüğün zaman tereyağı olup eriyorsun; dizlerinde sanki hiç derman yokmuş gibi oluyor, sol yan iç bağların kopuyor. Hem sonunda en yakın arkadaşınla hısım akraba olma durumun da var. Zaten arkadaşın senden daha iyi bir enişte/yenge mi bulacak allasen :)

En Son Dışarıya Çıktığın Kişi'ye!

En Son Dışarıya Çıktığın Kişi'ye!

Senin abayı yakıp, gördüğünde karnına ağrılar sokan kişi, dışarıya en son çıktığın kişi. 'Bi deneyelim, denemekten zarar çıkmaz' mantığıyla onunla dışarıya çıkmıştın; ama hem muhabbeti, hem tavırları seni senden alıp Mars'a götürdü. Aklından bir türlü çıkmak bilmiyor salak şey :) Bizce bi' ikinci buluşma yapmalısınız. Çünkü o senin ruh eşin. Bak hala duruyor :)

Hiç Aklında Çıkmayan Eski Sınıf Arkadaşı'na!

Hiç Aklında Çıkmayan Eski Sınıf Arkadaşı'na!

Şimdi artık üniversiteden mi, liseden mi, ilkokuldan mı bilmiyoruz ama senin gördüğünde ya da aklına geldiğinde dizlerinin bağını çözüp, ellerini terleten kişi, o malum eski sınıf arkadaşın. Sana bu duygular nerden geldi, nereye gider onu da bilemiyoruz ama aynı sınıftayken hiç bu kadar düşünmemiştin onu. Şimdi artık daha olgunsun, ona artık daha saygı duyuyorsun, ki bu işler hep böyledir. Deli oluyorsun ona deli :)

En Yakın Arkadaşı'na!

En Yakın Arkadaşı'na!

Senin hiç aklından çıkmayan kişi, en yakın arkadaşın. Öncelikle şunu dememiz gerekiyor: Aklındaki o saçma tabuları yık! İnsan arkadaşına pekala aşık olabilir, ayıp değil günah değil. Tamam arkadaşlığına halel gelmesini istemiyorsun ve o seni reddederse, hiçbir zaman eskisi gibi olamayacağınızı da biliyorsun; fakat denemeye değmez mi? Zaten bu kadar yakın arkadaş olmanız bir şeylerin göstergesi: Kafanız uyuyor, aynı zeka seviyesini paylaşıyorsunuz ve en önemlisi birbirinizi dinliyorsunuz... Let's go :)

İnternetten Tanıştığın O Muhteşem Kişi'ye!

İnternetten Tanıştığın O Muhteşem Kişi'ye!

Senin aklına mıh gibi kazınan kişi, hani internetten tanıştığın kişi var ya, heh işte o! Bu kişi, nedense senin ruhunu okşuyor; onunla yazıştığın zaman, suratında arkadaşlarının sürekli maytap geçtiği salak bir gülümseme beliriyor. Seni güldürmeyi biliyor, seni dinleyebiliyor, sana değer veriyor, seni anlıyor be anlıyor. Dahası mı var?

Seni Her Zaman Güldürmeyi Başaran İş Arkadaşı'na!

Seni Her Zaman Güldürmeyi Başaran İş Arkadaşı'na!

Senin aşık olup, uğruna Leyla veya Mecnun'a döndüğün kişi, seni ne hayır hikmetse her daim güldürmeyi başaran o iş arkadaşın, onun kim olduğunu sen bizden daha iyi bilirsin. İşini ne kadar seviyorsun bilmiyoruz ama her sabah onu görmek için işe giderken ayaklarını sürümediğini çok iyi biliyoruz. Onu gördüğün zaman için kıpır kıpır oluyor, hayata daha farklı bakıyorsun: Aşk bu olsa gerek!..

Hiç Tanımadığın Yabancı Birisi'ne!

Hiç Tanımadığın Yabancı Birisi'ne!

Birisine, birisine... Aşıksın sen birisine... Ama kime? Ah bilsen, bir bilsen! Onu acaba bir mekanda mı gördün, yoksa metroda mı? Tam bilemiyorsun; ama yüzünü çok net hatırlıyorsun. Ama onu bir görsen, 'heh evet işte bu o' dersin. Dünya sandığımızdan çok daha küçük, belki çıkar karşına bir yerde daha! Kim bilir?

Arkadaşının Arkadaşı'na!

Arkadaşının Arkadaşı'na!

Senin abayı yakıp, kalbini paçalarından akıtan kişi, arkadaşının bir arkadaşı! Onu ortak bir arkadaş buluşmasında gördün ve görüş o görüş... O andan sonra lanet olası zaman akmak bilmedi senin için. Ondan sonra da hep arkadaşınla olur olmadık buluşmalar ayarladın; ama bir türlü onu getirmek bilmedi. Bizce bu tip taktikleri bir kalem geçip, amaca odaklanman gerekiyor. Adını sanını biliyorsun, ekle Instagram'dan, Facebook'tan. Zaten buralar daha başka neye yarar ki!..

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3639
1613
1300
1121
731
668
594
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Hasan Ensar

onedio testler tarihinde gördüğüm en boş test diyebilirim

hames rodrigez

En Son Dışarıya Çıktığın Kişi'ye... halı sahadan gelip çözmeyeydim iyidi

Ceyda Türnüklü

En son dışarı annemle çıktım lan noluyooo