Görüş Bildir
Haberler
Sen Hangi Renksin?

etiket Sen Hangi Renksin?

Osman Avcı
18.06.2014 - 12:53 Son Güncelleme: 18.06.2014 - 18:44

Gökkkuşağının renkleri, hiç şüphesiz, tanımlar seni. Sen hangi renksin, hangi renk tam sen? Testi çöz, sonucu öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Alternatif ve ilginç isimli renklerden birisini seç!

2. Diyelim harabe bir ev sana miras kaldı. İlk nereyi onaracaksın?

2. Diyelim harabe bir ev sana miras kaldı. İlk nereyi onaracaksın?

3. Sana hitap eden dünya mutfağı hangisi?

4. Güzel sanatlardan hangisi sana hitap ediyor?

5. Rahatlama biçimin hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki ya hangi meyve?

7. Senin için ideal yaz tatili neleri içermelidir?

8. Son olarak... Sen ne olmak için yaratılmışsın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Senin rengin kırmızı!

Senin rengin kırmızı!

Kırmızı canlılık ve dinamizmin rengi olarak bilinir. Bu yüzden kıpır kıpırsın, hareketli ve enerjiksin de. Seni bir dakika yerinde görmek namümkün. Bu nedenle sürekli bir meşguliyet halindesin. Ateşlisin de ayrıca. Bu ateşin herkesi kasıp kavurur hiç şüphesiz. Atak, girişken ve kararlılıksa diğer özelliklerin. 'Otur oturduğun yerde' ise en çok duyduğun söz :)

Senin rengin turuncu!

Senin rengin turuncu!

Turuncu dışa dönük olmayı ve güveni temsil eder. Bu yüzden senin için olmazsa olmaz şey arkadaşlardır. Sende arkadaşlıkların her türlüsü de mevcuttur. Çok iyi bir dost olabilirsin mesela, güvenilirsin çünkü; senden sır çıkmaz, ketumsun ketum. Ayrıca oldukça nazik ve cömertsin de. Canını en çok sıkan insan tipi ise kaba ve pinti kişiler. Senden uzak, Allah'a yakın olsunlar bi' zahmet!

Senin rengin sarı!

Senin rengin sarı!

Sarı güneşi ve aydınlığı temsil ettiği için, sana basitçe 'aydın ruhlu' diyebiliriz. Zekan oldukça parlaktır. Zeka deyince insanların aklına kurnazlık, hasetlik gibi şeyler geliyor ki, senin zeka çeşidinin bununla hiç ama hiç alakası yok. Senin zekan; bilgiyi, aydınlanmayı ve akademik-felsefi şeyleri içeriyor. Neşeli olman ve de anın tadını çıkarmayı sevmen de diğer özelliklerin bay/bayan Aynştayn :)

Senin rengin yeşil!

Senin rengin yeşil!

Yeşil doğanın ve doğallığın rengidir. Bu yüzden sana en başta tam bir doğasever demek gerekir. Hayvanlar, ağaçlar, dağlar... senden her şeyi alsak bunları bıraksak, hiç üzülmez, aksine sevinirsin. Doğada bulunan tek bir şeyi sevmiyorsun, o da insan. Zaten çok sevilecek bir tarafları da yok, bebek ve çocuklar hariç :) Son olarak huzur ve kendini sürekli geliştirme gibi kavramlar tam sana göre!

Senin rengin mavi!

Senin rengin mavi!

Mavi her ne kadar melankoli ve depresyonu simgelese de, maviyi seven insanlar genelde bunun aksine, ilginçtir ki, oldukça gamsız olurlar. Gamsızlıkta dünya markası olduğunu söylemek gerek. Hatta birisi gelse dese ki 'Kıyamet kopuyor olum', sen cevaben 'Az ilerde kopsun, rahatımı bozmasın' dersin, o derece :) Son olarak özgürlüğüne çok düşkünsün, ey gamsızlar ülkesinin eşbaşkanı :)

Senin rengin mor!

Senin rengin mor!

Mor bilgeliğin rengidir. Mor insanları genelde idealist olur ve yüksek duyguların insanıdır. Sense buna uygun olarak, bildiğinden şaşmayan bir insan portresi çiziyorsun kuşkusuz. Bilgiye açsın, bilgiye muhtaçsın ve ona saygı duyuyorsun. Dedikleri gibi '40 yıl kölesi olursun, sana bir kelime öğretenin'. Son olarak asalet ve itibar seni anlatan diğer kavramlar.

Senin rengin kahverengi!

Senin rengin kahverengi!

Kahverengi toprağın rengi olduğu için, seni tanımlayan en doğru kelime 'doğal ve gerçekçi'. Her ne kadar sana düz adam/kadın deseler de, gerçekçilik iyidir iyi. Ee kimisi kafayı toprağa sokup gerçeklerden kaçar, kimisi de o toprağı kabul eder: verimini de kuraklığını da. Sonuçta toprak, topraktır. Bu gerçekçilik sana her zaman kazandırdı, düz adamlığa/kadınlığa devam, hiç bozma!

Senin rengin beyaz!

Senin rengin beyaz!

Beyaz, masumiyeti, titizliği ve temizliği ifade eder. İnsanlar her ne kadar dünyaya kötülüğün, savaşların, kıskançlığın hükmettiğini söylese de, illaki saf ve temiz kalmış bir şeyler mutlaka vardır ki, sen bunların 1 adet örneğisin. Senin masumiyetin karinen tam takdirlik; baştan aşağı pekiyi. İyiliği iyilik için yapar, denize atarsın. Karşılığını ise hiç beklemezsin. Zaten karşılık beklediğin iyilik, çıkarcılık değildir de nedir?

Senin rengin siyah!

Senin rengin siyah!

Siyah gücü ve tutkuyu temsil eder. Bu yüzden rengi siyah olan insanlar hep ama hep başa oynar. Lider ruhludur ya da doğuştan-doğal liderdir diyebiliriz. Başa oynarken hiçbir zaman geri adım atmaz, adımları hep öne doğrudur, ki şunu söylemek gerekir, bazen bir uçurumu aşabilmek için hafif gerilemek ve atlamak için mesafe bırakmak gerekir. Bu gerileme değil, aksine daha da ileriye gitmedir. Bunun yanında öfkelisin. Yani zararla oturmaman için bu ikisini hallet gel :)

Senin rengin pembe!

Senin rengin pembe!

Pembe sanıldığı gibi 'kız' rengi değildir. Pembe aslında aileyi temsil eder. Favori rengi pembe olan insanların aile bağları oldukça kuvvetlidir. Yani senden çok iyi aile babası/annesi olur. Bu anaç ve babacan tutumun sadece ailene karşı değil pek tabii ki. Kurduğun tüm ilişkilerde bunu görmek mümkün. Ayrıca insanlarla gerçekten bağ kurabiliyorsun ki, bu senin alamet-i farikan. Birisini seviyorsan gerçekten seviyor, birisine  güveniyorsan gerçekten güveniyorsun. Gerçeklik demek sen demek kısaca!

Senin rengin turkuaz!

Senin rengin turkuaz!

Turkuaz; barışın, sakinliğin ve dinginliğin simgesidir. Oldukça barışçı bir insansın öncelikle. Kavgalı ve gerilimli ortamlar hiç sana göre değil. Her şey boş, kafa rahatlığı gerçek senin için ayrıca da. En sevdiğin şeyse deniz. Orada kendini bulduğunu hissediyorsun. Hatta hiç çıkarmasalar, ömür boyu, denizin tuzunda salamura olana kadar, derin buruş buruş olana kadar oradan çıkmazsın :) Son olarak, geçse de yolun bozkırlardan, denizlere çıkar hep sokaklar!

Senin rengin gri!

Senin rengin gri!

Gri alçakgönüllüğü ifade eder. Kendini pazarlamanın revaçta olduğu şu zamanlarda, bu alçakgönüllülüğün bulunmaz nimet olduğunu söyleyeyim sana. Bunun yanında oldukça dengeli birisin. Şirazenin kaydığı vaki değildir. Sen büyük savaşların olduğu dünyada bir adet 'tampon bölgesin' bu nedenle. Son olarak tecrübenin vücut bulmuş hali olduğunu da söyleyelim de eksik kalmasın ey sağlam insan :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
154
133
111
55
38
33
12
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın