Görüş Bildir
Haberler
'Sen Kimin Diyaneti'sin?'

'Sen Kimin Diyaneti'sin?'

yelda kahveci
27.03.2014 - 11:06

Ahmet Hakan'dan Diyanet'e sert eleştiri

Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan, Diyanet İşleri Başkanlığı’nın iki gün önce gündeme dair yaptığı açıklamaya sert göndermede bulunarak, “ Sen kimin Diyanet’isin? ” diye sordu.

Ahmet Hakan, bugünkü “ Sen kimin Diyanet’isin? ” başlıklı yazısında Diyanet İşleri Başkanlığı’na yüklendi. Diyanet’e “ Çocuklar öldürülür, susarsın. Çocuğu öldürülmüş bir ana yuhalatılır, susarsın. “Bakara/Makara” denilerek Kuran’la dalga geçilir, susarsın. Yolsuzluk, hırsızlık, rüşvet iddiaları arşa yükselir, susarsın ” sözleriyle çıkışan Hakan, “ Muktedirlerin mahrem alanlarına dalınacağına dair tevatürler ve dedikodular çıkınca… Başlarsın konuşmaya. Bizim inandığımız din, böyle bir din olmadığına göre… Söyler misin: Sen kimin ‘Diyanet’isin? ” diye sordu.

Hakan, Erdoğan’ın, ekmek almaya çıktığı Gezi eylemleri sırasında yaralanarak yaşama veda eden Berkin Elvan’ı kasdederek, “ Bu CHP’nin genel müdürü var ya utanmasa Suriye’li pilotlar için de ‘ekmek almaya gidiyordu’ diyecek “ sözlerini hatırlattı ve “ Öldürüldüğü yetmedi… yuhalatıldığı yetmedi… Bir de her gün laf mı sokuşturulacak o ölü çocuğa?” sözleriyle sitem etti.

nediyor.com

Kaynak: http://nediyor.com/2014/03/27/ahmet-h...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
1
0
0
0
0
0