Görüş Bildir
Haberler
Selçuk İnan'ın Dönüşü Asistle Oldu

Selçuk İnan'ın Dönüşü Asistle Oldu

Caner
09.11.2014 - 11:40
onedio.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

Trabzon'dan geldiği ilk sezonunda Aslan'ı şampiyonluğa taşıyan, ancak Sneijder transferinden beri yokları oynayan Selçuk İnan, Karabük'te sahanın en iyilerindendi. Chedjou'nun perdeyi açan golünde pası veren yıldız futbolcu, bu sezonki 13. resmi maçında ilk asistini yaptı.

Galatasaray'daki Selçuk İnan hasreti, Karabük'te bitti! Trabzonspor'dan geldiği sezon, Sarı-Kırmızılı ekibin şampiyonluğundaki en büyük pay sahiplerinden biri olan tecrübeli futbolcu, Wesley Sneijder transferinin ardından ortalıkta görünmemişti! Özellikle bu sezon hiçbir varlık gösteremeyen Selçuk, dün ise sahanın en iyilerinden biriydi. Chedjou'nun maçın başındaki perdeyi açan golünde pası veren isim olan yıldız oyuncu, böylece bu sezonki ilk asistini yapmış oldu.

Hoca da memnun, taraftar da

Şampiyonlar Ligi'ndeki sınavlar da dahil olmak üzere 13. resmi maçında ilk asistini yapan Selçuk'un performansı, hem teknik heyeti hem de taraftarı memnun etti. Sezon başında Burak Yılmaz'la birlikte sözleşmesi uzatılan Selçuk İnan'ın 2019 yılına kadar kontratı bulunuyor. Bu yıl 2 milyon 750 bin Euro garanti para artı maç başı kazanacak olan milli oyuncunun ücreti her sezon biraz daha zamlanacak. İşte bu rakamları yüksek bulan Duygun Yarsuvat ve kurmaylarının, Selçuk ile Burak'ın kontratlarında indirime gideceği iddia edilmişti. Ancak dün kulüpten yapılan açıklamada, böyle bir durumun söz konusu olmadığı ifade edildi.

Camiada kaptanlık eleştirisi

Selçuk Galatasaray'a bonservis bedeli olmaksızın transfer edilmişti. Hatta o dönem adı Fenerbahçe ile ciddi olarak anılıyordu. Burak Yılmaz için ise sözleşmesinde yazılı olan madde gereği, 5 milyon Euro bonservis bedeli ödenmişti. Selçuk aradan geçen süreçte kaptanlık pazubandını takarken, Burak Yılmaz'ın Lazio'ya transferi kapıdan dönmüştü. Ancak camiada, Selçuk'un kaptanlığın gereklerini yerine getirmediği ve daha aktif, daha hırslı, kararlı olması gerektiği yönünde eleştiriler çoğunlukta.

Kaynak: Fanatik

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın