Görüş Bildir
Haberler
Sedat Peker’in İddiaları AK Parti MYK’da: ‘Gereğini Yaptık, Görevden Aldık’

Sedat Peker’in İddiaları AK Parti MYK’da: ‘Gereğini Yaptık, Görevden Aldık’

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından AK Partili isimlerle ilgili yolsuzluk iddialarında bulunmuştu. Peker’in iddiaları sonrası Cumhurbaşkanı Danışmanı olan Serkan Taranoğlu ve Korkmaz Karaca ‘sağlık sorunları’ nedeniyle istifa etmişti. Peker’in iddiaları, AK Parti MYK’da da gündeme geldi.

Sedat Peker, Cumhurbaşkanı Danışmanı Serkan Tarhanoğlu ve AK Parti Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu ile ilgili iddialarda bulunmuştu;

İçeriğin Devamı Aşağıda

‘Sahada zan altında kalıyoruz’

‘Sahada zan altında kalıyoruz’

Cumhuriyet’ten Selda Güneysu’nun haberine göre; Peker’in iddiaları AKP’de de “rahatsızlık” yarattı. AKP’li milletvekilleri, “söz konusu iddialar ile ilgili 2023 seçimleri için sahada yaptıkları çalışmalar sırasında kamuoyundan tepki gördüklerini” parti yönetimine iletti. “AKP’de siyaset yapan herkes zan altında kalıyor. Bu iddialar partimize zarar veriyor” diyen milletvekillerinin serzenişlerini, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın son katıldığı Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısında parti yöneticileri de dillendirdi.

‘Zehra Taşkesenlioğlu aday olmayacak’

‘Zehra Taşkesenlioğlu aday olmayacak’

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da AKP’lilerden gelen bu eleştirilere, Cumhurbaşkanı Danışmanı Serkan Taranoğlu ve Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu üyesi Korkmaz Karaca’yı kastederek “İki ismin de istifasını istedim, gereğini yaptık” karşılığını verdiği kaydedildi. Ayrıca AKP’li Taşkesenlioğlu’nun “2023 seçimlerinde bir kez daha Erzurum’dan aday yapılmayacağı” da iddia edildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
98
35
12
11
10
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ckkenon

Rüşvetler , yolsuzluklar havada uçuşuyor görevden almakmıymış gereği ? Adalet kavramınız çok değişik gerçekten :D

Kayıp

dimi ama ya :D

Lethe lethe

evcilik oynar gibi devlet yönetiyorlar

Kadir Doğan

Arkadaş bu nasıl gereği yapılmak? Adam çalmış çırpmış. Hani hapis hani malına mülküne el koymak? Yani gel göreve biri seni ifşa edene kadar çal çırp öyle mi?